Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, February 7, 2014

Payment - Done ! Holiday - On !!! ^^

Assalamualaikum & Hello.

Sambungan daripada entry merajuk dengan Wan yang nak pergi jalan jalan dengan kengkawannya tu. Kan aku dengan kawan kawan aku pun nak berholiday juga. Yang kononnya nak pergi PD , Melaka , Johor , Singapore bagai but end up ktorg pilih untuk holiday dalam KL juga. Hahahahahaha. 

Semalam settle payment untuk hotel , tinggal nak packing barang and pergi holiday je. Kekekeke. Kurlasss kau nak packing barang , padahal hotel dengan rumah kemain dokek laie. Hahahaha. Takpela , amek mood foreignerlah katakaaaannnn. 

Hotel apa ??


Tu nampak tu The Ascott Kuala Lumpur. Ngeee !! Satu malam pun RM 578 untuk triple sharing include breakfast.  Ni pun harga staff oiii harga staff. Gila kan gila kan. Sebab tu ktorg stay satu malam je , kalau stay dua malam. Alamatnya memang ktorg check out hotel tapi terus check in Tanjung Rambutan. Sebab dah gila. Miahahaha.

Ktorg siap ada itinerary lagi okay. Yelah itinerary nak makan mana , malam nak buat apa. Dah macam hari keluarga pula dah ada aturcara. Ngeh ! Now tinggal nak cari hadiah je , ktorg nak buat exchange gift juga. Dah namanya holiday + bridal shower kan. So , mestilah ada hadiah hadiah. Barulah besssttt ! Walaupun 3 orang je. Kami tetap havoc havoc havooooccc. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : Wan nak g jalan jalan harini. Huwaaaa. Y___Y


xoxo


16 comments:

  1. Assalamualaikum nad. bestnya! g KL ke? hehehe haa kirim hadiah untuk sheila sekali tau. muahahhaaaa ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Hahaha. KL je. Padahal rumah pun kat KL. Gatal nak jugak tido hotel. Hahaha. Amboiii mommy to be ni. Kirim hadiah ye. Nak hadiah apa ? Resit hotel tu. Boleh Nad claim. :P

      Delete
  2. curlastttt sgt..satu malam 578!!..hehe T.T
    bila nak pi ni?
    have fun k! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Kan ? Kurlasss rabak terbarai poket. :P
      Pergi this Feb jugak. ^^

      Delete
  3. Wahh bestnya buat bridal shower seronok kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha untuk lepak dengan kawan kawan je awak. Hiksss. :D

      Delete
  4. org kaya boleh laaaaaaa.. huntung laaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin , amin , amin. Cakap lagi aku kaya cepat. :P

      Delete
    2. untung la duit betingkek tingkek, duit den betingkek tingkek, kalau aku kayaaaaaaaa, kalau aku kayaaaaaaaa kalau aku kayaaaaaaaaaa

      Delete
  5. nurieysa
    leh x, u emailkan props kat i.

    hanyaeida91@yahoo.com
    pls plss

    ReplyDelete
  6. Selamat ber enjoy.......hehehehe

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah