Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, February 26, 2014

Rombongan Cik Sarah ke Tesco Ampang

Assalamualaikum & Hello.

Sebelum aku buat entry full pasal bridal shower dekat The Ascott tu , aku nak cerita dulu time ktorg shopping groceries nak cilok bawa masuk bilik hotel. Mihmihmih. Bukan apa , kalau aku sekalikan dalam satu entry , sure entry tu panjang berjela jela. Serious.





Yang tukang snap gambar (Rina) stress je sebab aku dengan Sarah sibuk gerak sana gerak sini. Lalu menghasilkan gambar yang blur. Miahahahaha. Lepas tu semua muka aku acah acah serious macamlah selalu beli barang dapur. Kalau Sarah tu yela kot selalu beli barang dapur. Mihmihmih. Propa je lebih. Dahla beli capsicum pun sebiji je. Nak pergi timbang pun segan. Lol !



Haaaa buat perangai buat perangai. Siapa cakap pergi Tesco beli groceries tu tak fun ? Fun okay ! Unless kalau kau pergi sorang sorang. Motip plak kau nak selfie selfie dekat tempat ikan tu kan. Kahkahkah. Mau ada yang ikan tu kena libas dekat muka korang. Mihmihmih.


Inilah dia orang yang diberi tanggungjawab untuk snap gambar gambar yang blur dan acah acah candid itu. Nampak macam banyak je barang ktorg beli tu kan ? Eh taklah. Tak banyak pun. Masih layak untuk beratur dekat lane 'Kurang daripada 10 barangan'.


Apa yang ktorg nak masak (dibaca : Sarah yang masak) untuk dinner bridal shower ? Teka teka. Jawapan hanya diterima bagi yang tak tengok instagram Aku , Rina ataupun Sarah sahaja. Hahahahaha. Siapa yang dah tengok instagram tu diam diam eh. Jangan jawab. Gittuuu ! Apa kau ingat ni Giveaway ke apa orang nak kena main teka teka. Lempang sekali. Dussshhh. Eh tu lempang ke tumbuk ? Whateverlah ! Kbaiiii.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : nak layan Heartstrings malam ni , lalalalala. enjoy ! ^_^


xoxo


20 comments:

  1. Ape susah..nak tau tekan je button instagram kat tepi blog ni..ahaha..

    ReplyDelete
  2. Okay..malas nak teka..tunggu jela nnt..hahaha...

    Baru nak tgk heartstrings ke kak?? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Tunggu jangan tak tunggu Sally. :P

      Aah baru nak tengok , kesian kan ! Hahahaha.

      Delete
  3. pegi beli barang dapur memang best kalau pegi ramai2..
    kalau pegi sorang2, rasa nak cepat je.. hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa kan ! Lagi seronok pergi ramai ramai. Kalau nak pergi sorang tu macam paling mustahil. Hahaha.

      Delete
  4. Replies
    1. Hahahaha lek lek lek. Kita busy menggiloooo. Hahaha. :P

      Delete
  5. ok la prepair jadi binik nanti kene beli lagi banyak barang dapurr. tak caya? kawin cepat hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Percaya percaya , tapi kalau duk umah asing. Kalau duk sekali mertua. Mertua jela beli. Boleh ? :P

      Delete
    2. eh boleh gak gitu.. jimat kos, pastu lepas 2 bulan jadi menantu dh kene halau menantu hantu ni.. hahahahaha

      Delete
    3. Hahahaha. Kan ! Kau nak join aku tak jadi menantu hantu. Aku nak ajak dee sekali kalau tu. Lalalalalalalala.

      Delete
  6. aku tgk bahan da tau ko nak masak apa...tapi aku tetap follow instagram ko jugek...hehheheeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elehhh ! Propaaaa. Nak sekodengla tu kita masak ape. Chaiittt. :P

      Delete
  7. wah... mesti sedap ni.. singgah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhh mestilah sedap. Hahaha. Terima kasih datang singgah. :)

      Delete
  8. Haih kak sengal ni comel sungguh lah hihihihi.
    Acah acah je lebih :PPPPP
    hhehhehehee

    eleh marinate ayam kan? :P hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eleh ! Selain tu ? Hahaha. Apa yang comel tah si Qila senget ni. Hahaha. :P

      Delete
  9. Replies
    1. Hahaha bergambor je lebih dari shoppingnya. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah