Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, February 24, 2014

Wedding Faizul & Nabilla - Ampangan

Assalamualaikum & Hello.

Ni cerita weekend lepas , bukan weekend semalam nu ha. Another weekend sebelum weekend semalam. Haaa banyaknyaaa perkataan weekend. Mohon fahamlah ye. Hahahaha. Cerita orang kawenlah seperti biasa. Bila umur dah menginjak 25 ni , asyik pergi orang kawen jelah ceritanya.


Sebelum pergi orang kawen , sempat jugalah pergi basuh kereta dulu. Wan la kecoh nak basuh kereta , aku follow je. Naseb baik pengantin berarak pukul 2 petang , bolehla sampai ngam ngam kan. Pengantin ni bukan kawan aku tapi kawan tempat kerja Wan. Tapi budak lelaki ni pun bukan selalu datang kerja. Kahkahkah. Manjang EL , MC segala. :P



First time weh pakai baju tunang selepas tunang. Dah tak tahu sangat nak pakai baju apa kan. So , mari kita pakai baju tunang kita pergi wedding orang. Yeay ! Hahahahaha. By the way , jangan tertipu dengan kulit muka aku yang halus gebu ituuuuu. Camera 360 semata mata. Muahahaha.


Ha ni baru warna kulit yang asal. Kahkahkah. No filter. Gituuu ! Hiksss. Selamat pengantin baru Faizul & Nabilla. Semoga kekal hingga ke Jannah. Congrats to both of you.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : not feeling well , tsssk. Y__Y


xoxo


16 comments:

  1. Assalamualaikum nad. hahaa bergaya kau pergi wedding orang... hehee. barakallah buat pengantin baru ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Itulah dia , hahaha naseb tak overshadow pengantin. Kang konfius pulaaaa. :P

      Delete
  2. kita kepala ting tong tak cukup tidoooo Y___Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita. Siap migrain lagi ni ha. Muntah muntah siap. Hahahaha. Penangan Ascott. :P

      Delete
  3. amboi...bawak berjalan haa baju tunang..hikhik..

    get well soon ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalah Sally nak feeling feeling. Hahaha. Thanks dear. :)

      Delete
  4. tinggi pengantin lelaki. sedondon baju biru u olls.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah pasal , tinggi menggalah. Hihihi. Kan ! Kebetulan sedondon dengan pengantin sekali. :D

      Delete
  5. Replies
    1. Baju siapa ni ? Pengantin ke pentunang ? Hahahaha. :D

      Delete
  6. get well soon khaa <3
    Btw u're so pwetty hihhihihi <333333
    eleh yo o o je camera 360 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you adik sayang , <333333
      Aish mana ada pwettyyy laaa. Sungguh camera 360 tu function. :P

      Delete
  7. bergaya & lawa je dia.. :)
    selamat pengantin baru buat pengantin tu.. ^^

    ReplyDelete
  8. skrg keluar pakai bju btunang, nnti dah kahwin akai bju kawin pulak kluar.haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Itulah kan. Nanti pakai baju nikah pula. Hahaha. Pengantin lama taknak mengalah. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah