Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, March 22, 2014

1st Giveaway by Puan Husna

Assalamualaikum & Hello

Dulu aku rajin juga join giveaway giveaway yang dianjurkan olah para blogger dekat luar sana , tapi since sekarang ni aku nak berak pun takde masa -- maka aku terpaksa untuk stop sekejap. Dan harini aku comeback untuk join 1st Giveaway by Puan Husna dengan niat nak support bestfriend aku yang sorang ni. ^^


Kebetulan pula GA Una ni takde banyak syarat , semudah ABC lah nak join. Takat buat 1 entry , apadahal ! Kekekeke. Demimu kakak , aku sanggup tahu luangkan masa sikit. Sila terharu.

Kau minta cadangan ye kakak , ni cadangan aku - Sila kurangkan TYPO ! Arghhh kauu , daripada SMS -- Whatsapp merata kau punya TYPO. Ni dekat blog pula kau lebarkan sayap , sekeh kang !! Hahahaha. Sebelum kau publish entry tu -- baca banyak kali. Tengok ada tak ayat yang kau taip tu buat orang confuse or ada tak TYPO (memang ada punya , jangan kelentong aku. aku perati je kau ni. kekeke.)

Sekian itu sahaja , please jangan pilih aku jadi winner. Sebab ai always be a winner in your heart. Muahahahaha. Kasi chance orang lain menang -- aku join untuk support kau je. Love you sista ! ^^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : siapa yang belum join tu pergi join cepat , pergi pergi !


xoxo


14 comments:

  1. sekarang pun saya agak malas nak join giveaway..hehehe..dulu masa mula blogging semua benda nak join.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kan ? Tula , kita pun dah takde masa nak join join. Y_Y

      Delete
  2. hahahahah cinawe btl la, typo tu mmg sejak dri lahir la babe.susah nk bendung sbb dh tue miaahhhh. ok mmg aku tak kan bg ko mng punye dont worry, tp nti i give u cendera di hati ye.. ngeehhh kasi cium sikit.. muaahhhxx.. tq kakak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahahahaha. Happy enjoy your GA kakak ! ^^

      Delete
  3. hhaha..bgus btol..join tp xmo menang :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Join support bestfriend kita je. :D

      Delete
  4. hahahaha lawok betul. Serious ke banyak typo? ahahahhaahaha nnt qila nak joingggggg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sepah sepah Qila oi. Hahahahaha. Naseb besfrenggg , bolehla kutuk. :P

      Delete
  5. pn husna terharu baca.
    hahaha. bgs punya bff

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha terharu sangat dah , mesti menitik2 airmata die menahan sedih. :P

      Delete
  6. Assalamualaikum. hehe semoga berjaya ye. singgah menabung colgate sini ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Rajinnya datang singgah sini. Yang dekat sini tak update update ape lagi. Y___Y

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah