Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, March 4, 2014

Bila Puan Husna kembali menulis , ^^

Assalamualaikum & Hello.

Sesiapa dekat sini yang suka blogwalking -- yang suka berkenalan dengan blogger lagi -- yang suka komen komen dekat blog orang. Ni ada satu blog aku nak korang pergi tengok tengok. Kalau rasa nak follow boleh follow. Kalau rasa nak datang singgah dan click click tabung macam biasa pun boleh. ^^


Puan Husna ataupun aku panggil Una ni bukanlah blogger baru -- dulu dia dah ada blog dah tapi la ni dia delete atas sebab sebab tertentu. But now she's back -- kembali aktif menulis dan mengarut lagi mencarut. Do support her. Kalau korang boleh layan cerita sendu aku , why not korang layan cerita sendu kawan aku plak. Hahahahaha.

Since Una ni baru kawen -- dia ada share pasal wedding dia dalam blog. Ada juga info untuk mommies. Travel tips tak dilupakan dan juga TAMIYA. Yes - she currently bawah pengaruh tamiya. Tak faham aku. Bukan dia je -- tapi laki die sekali. Eloklah kau laki bini. Miahahahaha.

Feel free to jenguk jenguk blog baru Puan Husna ye semua. Jangan risau dia pun sama talkative dan mesra alam. Jenis tak makan orang punya. Dah nama pun besfriend aku. Mana nak tumpahnya kuah kalau bukan ke nasi. Hahahaha. Kaitan sangat. Kbaiiii.


Thanks for your time , love ya people.


p.s : usha usha cincin nikah untuk lelaki. korang ada idea mana nak cari ?


xoxo


12 comments:

  1. kita pon ssh cari cincin lelaki..nad boleh la try diamoney ke, bausch K ke..tu yg org sllu cari cincin lelaki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa yang bausch K tu kita ada tengok. Dia stainless steel ke silver eh ?

      Delete
  2. kaler baju raya kami lah..wakakak...cincin? kami beli sndri artu dkt kedai emas sg buloh..murah gak..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke. Kalau lelaki pakai silver la kan HH ?

      Delete
  3. yela..ssh ek crik cincin laki? haish..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak cari yang betul betul cantik tu susahla gamaknye. Huwaaa. Tak cari lagi ke Ayue ?

      Delete
  4. ewahhh malu pulak tite awak ni.. ngeeehhhhh.. btw tq yer cik kak manisss.. cincin laki? hah ape tukar takyah bagi cincin, bg subang idong ke, gelang kaki ke ok x? ngeeehhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Tayah nak malu sangat awak. Bongok ni ! Seriouslaaaa Na , tak tau nak cari kat mana ni. Dahla kawan ko tu request nak yang batu bata semua. Y____Y

      Delete
    2. ko bg die batu caves,, blakang umah aku banyak.. ni ko try search K.M. Oli Mohamed (M) Sdn. Bhd., ni kedai barang kemas.. tp ad jual cincin lelaki.. platinum ada,, so pandai2 la pilih.. ni bg tau awal2 la agak mahal riban2 gak la tp sekali sekala ape salahnyer.. tabung nuffnang ko kan dah melimpah2.. hehehehe

      Delete
    3. Hahahaha nak marah kang merajuk. Oli ni mahal !!!! Hahahaha. Aku beli cincin tikam jela. Tak pun dengan mesin tikam tu sekali aku beli. Hahahaha. Takde melimpah sangat Na. Adalah sikit. :D

      Delete
    4. hah cincin tikam jimat.. kalo aku bukan cincin je aku bagi weh.. gelang tikam, rantai tikam.. hah untung2 kalo modal besar sikit dpt la game digimon.. boleh la tu.. buat ape nk bg mahal2 kang buang jugak kehkhekh

      Delete
    5. Hahahaha kan ! Tayah nak demand sangat. Bagi segala yang tikam susah. Tak haram pun kalau pakai sebab plastik. Hahahaha.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah