Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, March 3, 2014

Bridal Shower 3 Queen - The Ascott Kuala Lumpur (Part 2)

Assalamualaikum & Hello.

Sambungan daripada previous entry ---> SINI

Lepas berlari lari set self timer dan snap gambar. Ktorg continue dengan sesi tukar tukar hadiah. Sesi tukar tukar hadiah tu pun ktorg buat cepat cepat sebab masing masing dah kebulur. Hahahaha.







Hadiah yang atas tu Rina bagi , ada -- Glitter Shawl , Frame Gambar , Notebook. Hadiah yang bawah tu Sarah bagi , ada - Tudung Bawal , Journal Recipes (Sarah siap tulis resipi dalam tu okay -- tahulah kita dua orang ni memang bangsa tak reti masak punya orang. Muahahaha).


Dah setel tukar tukar hadiah , kelam kabut tiga tiga susun makanan atas meja. Hahahaha. Yang Sarah langsung , dah lapar gila. Dia bedal dulu tak tunggu ahkak ahkak yang lemah gemalai ni. Miahahaha. Menu makan lewat malam ktorg haritu : Spaghetti Bolognese , Mushroom & Tomato Salad , Grilled Chicken. Sedap !! Kenyang masing masing. Yang kesiannya si Rina la , sebab ada ulser pula dalam mulut. Ktorg dua orang dah kenyang siap sendawa , dia terkial kial lagi sumbatkan spaghetti masuk dalam mulut. Kahkahkah.



KL's midnight view daripada bilik ktorg. Gambar ni aku snap daripada dalam bilik je sebab kalau nak guna balcony kena tulis form apatah dekat reception. Memang taklah ! Hahaha. Dahla dengan seluar flora flora macam tu. Kau expect aku turun reception isi form semata nak guna balcony ? Lupakan jelah. Hahahahaha.


Nah !! Malam tu before tido masing masing feeling perinses sangat , pakai mask. Hahahahaha. Tapi lepas pakai mask , aku dengan Rina continue makan grilled chicken. Teruk perangai ! Hahaha. Dah pukul 1 pagi pun nak makan lagi. Yang si Sarah plak dah terbongkang atas katil layan game Arsenal. Apa pun tak boleh. Kekekeke.

Akhirnyaaaa , dekat pukul 3 pagi --- ketiga tiga kami pun tewas --- selamat malam semua.



















Sambungan ? Ada lagi nanti. Kau tunggu jelah ye. ^^

Thanks for your time , love ya people.


p.s :  kena buat part part sebab aku malas. :P


xoxo


6 comments:

  1. amboi...happy sangat dia ek! may everything runs smoothly! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha happyla dapat lepak lepak borak borak. Hihihi. Amin ! Thanks a lot Sally for your doa. :)

      Delete
  2. enjoy gile tgk korang2 nie.. rasa cm nak join same jer.. hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe meh meh join kalau ktorg ada short vacay macam ni lagi. :D

      Delete
  3. comel ah korang..sua tido yg tak tahan tu..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha yang comel Rina je. Sarah dengan kita ni rock. Tetiba kena pakai sua bunga. Nangesss. Y___Y

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah