Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, March 5, 2014

Bukan Sharnaaz je boleh check otak , korang pun boleh. Nah !

Assalamualaikum & Hello.

Title entry nak panas -- padahal ? Suam suam je isi entry. Kahkahkah. Macam ni , tadi aku blogwalk blog Rina. Ternampak entry dia - Ujian Otak. Terus macam laju laju nak try. Kot kotlah otak aku ni tak betul kan. Kekekeke.

So siapa nak try check otak dia , nah boleh klik ----> SINI.


Nampak result aku ? 72% aku pakai otak kiri. Patutlah asyik sakit kepala belah kiri je. Miahahaha. Naseb baik tak guna banyak otak kanan. Kau nampak tu - Khayalan. Berangan jelah kerja orang otak kanan ni. Naseb ahkak pakai sikit je otak kanan. Lol. :P


Gitulah ye. Aku bukanlah budak art. No wonderlah aku belajar accountancy. No wonderlah kerja aku menghadap data seharian dan bukan menghadap painting. Kalau aku melukis -- tak lain tak bukan mesti orang lidi. Tak pun pokok yang batang pokok tu macam batang eskem. Cikgu sekolah akulah yang cakap dulu. Bukan aku. Dah pergi sana try check otak korang. Aku tau korang ni pun ting tong juga. Bai !!

Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini ot lagi -- nak gembira ke nak sedih ni ?


xoxo


10 comments:

  1. Hahaha result kita same rata je..53% kiri 47% kanan..
    Best jugak entry ni di petang yang lemau ni..jap lg nak balikk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kan. Di kala bosan la buat bende merepek ni. Hahaha.
      Oh takdela tinggi macam kita , kita tinggi gila belah kiri. Gila. ^^

      Delete
  2. hahaha.. kita lebih pada otak kiri ni,tapi bab2 kira slow skit lah.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kita tang kira kira , laju. Hahaha. :D

      Delete
  3. anne pun otak kiri jugak.. dah test 2 kali pun sama jgk.. hihihi

    ReplyDelete
  4. Gembira lah ot hihihihi <3
    wah wah sepp sepp kak nadia hihihih <3333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gembira sangatttt Qila oiii. Y___Y
      Yeay ! Yeay ! Yeay !! Sep sep sep tom tom tom. :P

      Delete
  5. kau pun terpengaruh jom kita tgk otak sape lg lawa.. hahahahah

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah