Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, March 1, 2014

Bulan yang ke 25 -- Happy Monthsary !

Assalamualaikum & Hello.

Selak selak kalendar , oh dah 25 bulan dah berlalu. 25 bulan yang lepas mamat ni bukan siapa siapa pun untuk aku. Tak lebih daripada seorang kawan. Tapi itu cerita 25 bulan yang lepas. 25 bulan berlalu , dia kini menjadi tunang aku dan inshaAllah bakal menjadi suami aku. Aaaauuuuwww !!

Too many ups and downs dalam masa 25 bulan ni. Apa kau ingat happy happy sweet sweet saja ? No. Kalau bergado sampai minta dipulangkan hati balik (akulah tu biasanya). Hahahaha. Tapi bila mood baik , sampai ke bulan bintang nak pergi jejak sama sama. Kekekeke. Thrill apa gado baik gado baik gittu. Takdelah bohsang sebab asyik sweet je. Ngeee.


Aku pernah ditanya 'Macam mana akak tahu abang Wan yang betul untuk akak ?'. Hurm. Jawapan aku 'I just know , tepuk dada tanya selera'. Kalau ditanya kenapa aku suka dia , kenapa aku pilih dia sedangkan banyak lagi lelaki dekat luar sana. Hurm. Seriously. Aku memang takde jawapan. There is no words for me to describe how I feel about him. Aku just rasa aku lengkap dengan adanya dia. Argh !! Terasa bahang jiwang disini. Miahahahaha.

Bila dengan dia , aku rasa senang. Aku rasa aku boleh jadi diri aku. Maksud aku boleh jadi diri aku -- aku tak payah nak hipokrit depan dia kononnya semuanya indah belaka. Kalau aku rasa nak kentut , aku kentutlah. Kalau aku rasa nak sendawa , aku sendawa jela. Kalau rasa nak nanges , nak jerit. Semua aku buat depan dia. Yelah , kalau lelaki/perempuan tu nak kita -- baik buruk kita dia kena terima ye dok. Mana boleh kalau nak yang baik je , yang buruk ko taknak. Lempang karang ! Give and take la bro. ^^


Tengok gambar ni -- ikutkan hati aku -- rasa nak jerit je dekat Wan ni oooiiii. Kita sebok nak snap gambar ala ala obersea dengan dia , dia boleh ralit pandang mamat yang tengah jogging ?? WHATTT ! Mamat yang tengah jogging tu lagi penting daripada camera tab kita ? Sabar jelah. Disinilah give and take itu memainkan peranan ye kawan kawan semua. Hahahaha. Kaitan ! 

Ktorg ada lagi 8 bulan lebih untuk ke sebuah perhubungan yang halal. Doakan kami -- hanya Allah yang mampu membalas budi baik korang korang yang mendoakan kami. Nanti bulan November kita makan nasi minyak okay geng. Miahahahaha.

Happy 25th Monthsary Bie ! Semoga kita berdua kekal kuat dalam mengharungi hari hari yang mendatang dan yang makin mencabar ni. Aja aja fighting bie !! Love you. Gitttuuuu.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : semalam tunang kite buat seperais tauuuuu masa kita balik ot. kehkehkeh.


xoxo


16 comments:

  1. sweet giloss..happy anniversary.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Thank you dear. Sweet masa 1hb je. Balance hb tu bertekak je. :P

      Delete
  2. Assalamualaikum nad. heheee ada tak entri pasal camne korang boleh jadi couple? heheee nak bacaaaaa ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Eerrrkk ! Camne boleh jadi kapel eh ? Ada kot. Tapi gaya penulisan cam haram sikitlah. Hahahahahaha.

      Delete
  3. alolo suweeet angat.. hihi..
    semoga jodoh berpanjangan sampai ke jinjang pelamin & pastu sampai akhir hayat pulak..
    hehehe..

    ReplyDelete
  4. Awwwh <3
    Betul lah tu.
    Kentut sendawa semua hihihih <3
    give and take heheheheeh congratulations kak nadiaaaaaaaaaaaaaa <3333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you darlinggg , Qila kalau ada bf -- give and take juga ok. <33333

      Delete
  5. ala ko tak npk telinga plk, kalo npk telinga msti sama.. aku npk telinga je weh dlm gmbr ko.. pokok blakang tu pun tak npk.. adoiii wan ni tepi sikit la telinga tu wehh... hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha kuajaq kutuk tunang ai. Hahahaha. Thank you Una. For this. Mmmmuuuaaahhh ! <3333

      Delete
  6. tak lama dah.. duk menghitung hari bahagia yer.. semoga dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah Fiza. Amin amin amin. Thank you so much for your doa.

      Delete
  7. MUAHHHHHH !! semoga bahagia sampai ke Syurga my princess !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muuuaaahhh !! Ara kita nak makan ikan bakarrrr. Y_Y.
      Thank you my dear darlingggg. ^_^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah