Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, March 10, 2014

CPUV 5 2014 : University of London

Assalamualaikum & Hello.

Alhamdulillah , walaupun blog tak diupdate bila weekend tapi masih lagi diberi peluang untuk menerima CPUV daripada Nuffnang. Terima kasih daun keladi wahai Nuffnang. CPUV kali ni ialah daripada University of London. 


2 CPUV dah dikreditkan dalam akaun Nuffnang , tinggal lagi 2 je yang masih lagi berjoget joget dekat atas blog , bawah entry dan tepi sidebar. Kalau korang korang ada ternampak -- rajin rajinlah click ye. Hiksss. Once again , thank you Nuffnang.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : MH 370 , please come back.


xoxo


10 comments:

  1. yeay!! da klik3...hehe..untung laaaaabyk dpt cpuv..jeles btol :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi. Thanks Ayue. Amboii. Rezeki nak kawen kotttt. :P

      Delete
  2. eh.. mama dah lama kot tak check nuff, apa cer nuff mama ye, tahniah dear melekat cpu, mama entahkan ada entahkan tak, meh la mama tenyeh nuff awak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Mama ! Hiksss. Tula kita ni pun adalah rezeki sikit tahun ni. :D

      Delete
  3. Tahniah dik..akaa dpt gak cpuv tp lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi yeay ! Tahniah untuk akak juga. :D

      Delete
  4. yeeehhh joget skit bolehhh.. betuah badan rezeki nak kawin.. aminn..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin amin amin. Selamat bercinta dengan Premiere Screening. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah