Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, March 17, 2014

CPUV 6 2014 : McDonald's Spicy Chicken

Assalamualaikum & Hello.

Punyalah aku tak berapa nak update blog sekarang ni , tapi Nuffnang masih lagi berbaik hati nak bagi ads dekat blog aku ni. Alhamdulillah. ^^


McDonald's Spicy Chicken punya ads pula kali ni. Ermm !! Sedapnyaaa. Tetiba lapar , hahahaha. Padahal baru je lepas lunch kot. Lol ! Kalau korang korang ada ternampak iklan ni joget joget , rajin rajinlah tekan eh. Mekasih. Hikssss. Thanks again Nuffnang.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : kemalasan nak update blog adalah kerana ralit melayan You Who Came From The Stars. :P


xoxo


14 comments:

  1. Assalamualaikum. alhamdullilah. murah rezeki. sheila singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Alhamdulillah. Adalah sikit Sheila. Thanks tau datang singgah dan menabung. :)

      Delete
  2. alhamdulillah rezki kawin la tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin ! Alhamdulillah. Klik kakak !! :P

      Delete
  3. qilah click click uni london. mcd tak keluar lagi ni hihihi <33333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi thank you qila syg ! How's result ? <3333

      Delete
  4. wahh rezeki tuu.. tahniah nad! anne klik2 tabung utk nad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Anne. Adalah sikit. ^^
      Terima kasih tauuu click click.

      Delete
  5. Amboi2...apsal rmai dpt cpuv ni ek...jeles btol...huhu
    Neway xkua plak mcd tuh..if nmpk line kat blog sy jgn lupe klik3 tau :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa tamola jeles jeles. Hiksss. Nanti mesti ada rezeki Ayue juga. :)

      Delete
  6. memang lapar tengok...emo je ika klik iklan tu sebab kempunan mcD..ahahahhaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kan ! Mengidam lak nak makan mekdi. Y__Y

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah