Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, March 20, 2014

CPUV 7 2014 : Tesco Online March Mother...

Assalamualaikum & Hello.

Alhamdulillah , alhamdulillah , alhamdulillah. Rezeki. CPUV yang ke 7 untuk tahun 2014. Alhamdulillah. Thank you Nuffnang untuk semua ads yang diberikan. Huarghh ! Seriously walaupun jarang update blog , tapi masih dapat ads. Rasa bersyukur yang tak terhingga. Gittuuuu. ^^


Adakah sebab aku pernah update entry pergi Tesco beramai ramai haritu maka aku diberikan ads daripada Tesco pula ? Hahahaha. Kaitan sangat Nadia weh ! Hahahaha. Kalau tahu sekarang Tesco dah boleh beli secara online , tak payah aku , Sarah & Rina bersesak sesak dalam Tesco Ampang haritu. Kekekeke.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : ada benda nak cerita dengan korang , tapi lepas ni lah. 


xoxo


4 comments:

  1. Suka sangat baca blog awk =) Saya pun ada blog, jemput singgah dan follow blog awksweetgitu.blogspot.com =D

    Support each other =)

    ReplyDelete
  2. eemmmmmmm nak CPUV juga :( hahaha btw kasi loncat satu kali rezki kawin tu.. tahniahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kita loncat tak tinggilah. Haha. Amin ! Kakak , i have something to tell u. Nanti wasep2 ok. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah