Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, March 21, 2014

CPUV 8 2014 : DiGi - Project Red

Assalamualaikum & Hello.

Alhamdulillah , alhamdulillah. Rezeki tekan butang cashout pagi tadi. Tengok tengok masuk satu lagi ads. Kali ni ads DiGi - Project Red. Macam tahu tahu je tuan blog ni suka warna merah. Pandai dia buat ads Project Red ye. Hiksss. Thank you Nuffnang ! ^^


Semoga lepas ni blog aku ni akan kerap dicurahkan dengan ads ads macam ni. Barulah takde niat nak berpaling tadah tukar advertiser company yang lain. Kekekekeke. Alhamdulillah , syukur. 4 ads yang masih on going. Kalau kalau korang ternampak tu , macam biasalah. Click click tabung kahwin aku tu ye. Semoga rezeki korang dimurahkan. Amin. Thank you korang.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : first time buat cashout , tak sabar nak tunggu cek sampai. kekekeke.


xoxo


14 comments:

  1. hamboi mencurah2 rezeki...
    eh kita da add awak kt facebook..heee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah , adalah sikit awak. Hihihi kite da approve pun. Tq tau add kite. :)

      Delete
  2. Wah, tahniah ^_^
    done klik iklan DIGI dan TESCO :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hahahaha , kita pun tak tahu kenapa. Rezeki nak kawen kot. Haha.

      Delete
  4. eh2..digi kua laaa...klik 3kli trus..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha thanks a lot Ayue. Syg sikit. :*

      Delete
  5. alhamdulillah rezeki org nak kahwin kan :p hihihihi congrats kak nadiaaaaaaaaaaaa <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi. Alhamdulillah , adalah sikit Qila buat basah tekak. Kekekeke. Thank you sayang. <33333

      Delete
    2. Welcome hehehe qilah click 5 intiiii and 5 visa kot entah lah banyak sangat iklan lah dkt blog akak hik :P <333

      Delete
    3. Hahahaha kemain gigih die klik sampai 5. Thank you so much bebeh. Eh akak nak phone awak. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah