Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, March 20, 2014

I've got my Clinicell Oral Skincare Trial Pack. Lalalala !

Assalamualaikum & Hello.

Sebenarnya dah lama dah Clinicell Oral Skincare Trial Pack ni sampai , tapi disebabkan aku poskan ke rumah Wan -- so tunggu aku ada masa jumpa Wan barulah aku boleh kutip barang aku tu kan. Hiksss. Dan selepas quite so long , Selasa haritu Wan jumpa aku -- bawa sekali trial pack ni. Yaiy !!


Taaaadaaaaaaa !! My trial pack from Clinicell. Dalam trial pack ni ada 15 sachet -- cukup untuk 2 minggu. Siap dengan shaker sekali dia kasi. Aku baru je start minum malam semalam (Rabu) , minta minta putihlah kulit mukaku ini. Kekekekee. 

Kepada korang yang berminat nak dapatkan trial pack ni , korang boleh je email admin Clinicell (admin@clinicell.com.my). Cakaplah korang ni blogger -- interested nak review produk dorang -- nanti admin dorang akan reply email tu dengan segala butiran yang dorang perlukan. Korang isi je semua maklumat tu. Nanti dorang akan reply email korang dengan tracking no poslaju terus. ^^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : aku memang suka sebenarnya apa apa produk yang berkaitan dengan kulit ni. Hahahaa. 


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah