Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, March 7, 2014

NadiaWanWeddingPreparation : Dari Lensa Studio

Assalamualaikum & Hello.

Actually official photographer ni benda pertama yang aku cari. Kekekee. Almaklumlah dah teman ni gile kamera. Semestinya aku tak sabar plus eksaited nak pilih official photographer. So , masa hujung tahun lepas lagi aku dah start like page photography. Yelah , senang nak minta quotation keeennn. Macam macam photographer aku survey , daripada yang murah sampai yang mahal gilaaaaaa. Y___Y.

Antaranya adalah seperti berikut :

Vel Oliver Photography Art

Eh actually banyak lagi , tapi kalau listkan panjang panjang kanggg korang sama sama naik juling biji mata nak pilih kan. Hahahaha. So , aku kasi sikit tu jela ye. Minta minta membantulah juga korang korang kat luar sana yang masih mencari photographer. ^^

Selepas berpikir panjang gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , akhirnya ktorg memilih Dari Lensa Studio untuk menjadi official photographer masa akad nikah dan juga sanding. Ngeee. Tepat malam tahun baru haritu (31 Dec 2013) , ktorg set untuk jumpa Dari Lensa Studio -- tengok tengok hasil kerja dorang yang sebelum ni dan terus book. Block date siap siap. Dah tak payah pikir pikir dah nanti. 







Dan nak dijadikan cerita , masa aku tengah survey survey tu dorang buat promotion. Lagilah bertambah tambah keinginan aku nak dapatkan dorang untuk jadi official photographer. Promotion ni dorang buat sempena ulangtahun dorang yang ke 3 tahun. Gituuu. For more infomation , boleh rujuk gambar di bawah.


Thanks for your time , love ya people.


p.s : esok pack dengan wedding member member. selamat pengantin baru semuaaaa. ^^


xoxo


8 comments:

  1. Wah berbaloi2 siap free pre wedding tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kan ? Sangat berbaloi baloiiii oiii. Minta minta hasil dia pun berbaloiii baloiii. :D

      Delete
  2. Assalamualaikum nad, murah gila promo diorang. sheila nak repeat bergambar boleh? hiewhiew...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Kan ? Murah gile. Apa lagi. Jeling jelinglah hubby kat sebelah tu. Ajak bergambor. :D

      Delete
  3. wow gambar semua cantik2..
    tak sabar nak tunggu gambar nad pulak.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa janganlah macam tu , kita tak photogenic. :D

      Delete
  4. <3333
    cant wait for yours kak nadiaa <333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hikssss. Jangan macam tu Qila. Akak ni dahla comot. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah