Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, March 6, 2014

NadiaWanWeddingPreparation : Faiza Halim Henna Art

Assalamualaikum & Hello.

Bila sebut pasal pengantin je , mesti orang teringat -- inai ataupun henna. Sama macam bridal -- aku pun buat survey untuk henna juga. Yelah , semua orang pun nak yang terbaik kan. So , kenalah rajin rajin survey. Kalau dah ada keputusan -- cepat cepat book. Jangan lambat lambat , sebab sekarang henna artist pun busy dia haaaa sama naik dengan makeup artist. 

Antara henna artist yang aku survey survey haritu : 


Aku rasa ada lagi kot , tapi aku macam tak ingat dah. Sebab dah book kan -- buat apa nak usha usha lagi. Nanti kang mulalah rasa menyesal - alah ! kenapa tak book dengan dia ni. Oh tak nak tak nak. Tak rela mak nok. Kekekeke. Kang aku bad mood. So , stick to one. Bergembira dengan apa yang dah dipilih. Gitu !!

Conclusion is aku pilih - Faiza Halim Henna Art. Faiza ni pernah inaikan Sepet (blogger famous tu). So , aku pun nak juga terkena tempias famous Sepet. Boleh tak gitu ? Lol ! Hahahaha. Takdela takde , aku pilih Faiza sebab aku suka design dia. Cute ! Kawaiiiii !!! Tak caya ? Nah tengok bawah ni....................






Haaa comelkan ? Aku dah cakap dah comel comel , tak caya. Ni tadi aku baru je tengok booking list Faiza untuk tahun 2014. Dah sampai bulan December weh. So , siapa yang duk mencari cari lagi henna artist -- bolehlah consider Faiza masuk dalam list korang tu ye. Aku punya package henna RM 250 exclude transportation chargesBooking fees - RM 100.


Nah !! Ada wedding promo package - RM699. Promo until 30 April 2014. Siapa yang rasa rasa dia takde lagi makeup artist untuk nikah or sanding , bolehla book package ni. Dapat henna sekali. Makeup dia pun tip top. Tak caya pergi cari kat Instagram sendiri. Kbaiii !

Thanks for your time , love ya people.


p.s : preparation berjalan dengan perlahan - leklah ! awal lagi kan. :D


xoxo


16 comments:

  1. Assalamualaikum nad, ohh make up sekali henna ekk. not bad lah. hihiiii. dulu sheila inai jari dengan kaki sket je... buat tambah warna kat kulit. muahahaaa ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Kita tak amek yang wedding promo tu sebab masa tu da book bridal sekali dengan MUA. Sentap tau baca promo tu. Hahahaha. Oh yeke , janji penantin kan. :D

      Delete
  2. Wah mahal juga henna ni 2ratus lebih...tak mampu cheq..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang harga semua pun saing saing ni awak. Tension kita. Naseb da bayar depo. Tinggal sikit je lagi. Y__Y

      Delete
  3. wehhh jgn pki inai conteng2 tu la wehh.. xtau la ni pandangan aku je la.. tp kalo nk pakai terpulang hekhek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Argh ko ! Time dah booklah baru nak bagi pandangan. Y___Y

      Delete
    2. hahahaha ok ok pakai2, tengkuk buat skali tau.. buat gmbo nage hahahah

      Delete
    3. Cun ! Barulah saing saing Abang Jebat ai. Hahahaha

      Delete
  4. amboi...sakan preparation dia..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha mana adalah Sally. Biasa biasa je. :D

      Delete
  5. meriahnyaaa dia :) memang cantik pun design2 dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Meriah meriah meriah. Cantik & cute kot. Tak sabar pun ada. Eh gatal. :P

      Delete
  6. serius design die kawai2..fadh bab henna ni bru book mggu lepas..mmg terlepas pandang sbnarnye..huhhh nasib la igt dan da book..tp amik area seremban je dkt ngan uma..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kawaiiii kan. Geram je. Reben reben. Amboiii ! Boleh terlepas pandang. Ish ish. Kita pun amek dia sebab transportation charges tak tercekik sangat. :D

      Delete
  7. Replies
    1. Cantikkan , tu yang buat pejam mata harga dia. Lalalala.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah