Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, March 31, 2014

Putrajaya International Book Fair 2014 : Bookerville

Assalamualaikum & Hello.

Fuuuhhh !! Fuuuhhh !! Berdebu weh blog. Kahkahkah. Ni blog ke rumah hantu ni. Miahahahaha. Sorry , last week mood tak berapa cantik sangat. Nak transfer gambar malas , nak tulis entry malas , nak blogwalking malas. Semuanya malas. Apa nak jadi Nadia oiii ? Traffic merudum dengan jayanya. Tahniah. Y___Y.


Siapa yang sempat pergi book fair ni haritu ? Aku mulanya ingatkan tak dapat pergi , yelah busy weekend kan. So , orang kata macam pasrah jela ternampak poster - bunting - banner segala. Huwaaaa. Tapi on the 22nd tu , dapat juga pergi. Kebetulan nak pergi rumah Wan dekat Putrajaya. Kalau dia tak bawa aku maknenya tempah balalah tu kan. Hahahahaha.

Dan disebabkan few days before tu aku ada ternampak post Lejen Press yang menunjukkan location dorang dalam PICC tu , tanpa berlengah -- 22nd tu terus aku tuju ke location tersebut. Tak kuasa aku nak tawaf satu hall tu. Dahla ramai orang , jadi kita beli apa yang kita nak beli jelah ye. Senang. Tak sampai sejam dah settle beli buku dan keluar daripada PICC. ^^





Actually aku nak cari buku lain , tapi takde pula. Ni je antara yang ada. Bak kata Wan 'Dah bersesak macam ni , kalau tak beli. Siaplah'. Errkkk ! Tanjat gegirl okay. 'Baiklah kita beli ye , kita beli. Nanti kena marah'. Terus laju laju pilih buku yang ada je. Tak boleh memilih , nanti tak beli kena marah pula. Hahahahaha. Alasan ! :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : rina , sila puas hati. kita dah update blog dah. :P


xoxo


10 comments:

  1. xg pun..balik kg time tu..huhu sempat g time expo baby tu je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah , expo baby pun ada time tu. Tu yang bertambah tambah sesaknya. Fuuuuhhhh. :D

      Delete
  2. bila lahhhh akak nak g Lejen tu.. jauh sangat Shah Alam tu nadiaaaa..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS15 USJ havoc havoc kak. Hahahaha. Kite pun da berkurun tak pergi. Kalau pergi je Wan stress. Hahahaha. Y__Y

      Delete
  3. untung ah kak gi jugak huhuhuh.
    Qila nak sangat pergi tahun ni tapi satu pun takpat pergi hmmm takpe tkpe tahun depan still ada inshaallah hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly ! Ala Qila. Disc pun setakat 10% - 20%. Pergi jela beli dekat book store tu. Jadi member pun dapat juga disc macam tu. :D

      Delete
  4. Replies
    1. Hahahahaha. Awakla. Kecoh cakap blog kite bersawang sawang. Hahahahha. :P

      Delete
    2. hahahaha.. ku bercakap jujur.. hahahaha :p

      Delete
    3. Hahahaha pendapat diterima. Maka terbitlah entry yang tak seberapa ini. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah