Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, March 13, 2014

Wedding Dee + Lan - Taman Metropolitan Batu

Assalamualaikum & Hello.

Alhamdulillah , maharaja codol dah selamat bergelar isteri orang. No longer orang bujang macam aku dengan yang lain. Hahahaha. Selamat pengantin baru maharaja. Lol ! Kenapa panggil Dee ni maharaja ? Sebab dia gila kuasa , daripada dulu sebok nak jadi maharaja. Ambiklah ambiklah ! Hahahaha.


Sepatutnya ktorg geng geng codol akan gather ramai ramai dekat wedding Dee , tapi itulah dia. Tak semua yang kita nak tu akan berlaku ye dok. Nak dijadikan cerita , Sabtu haritu aku attend wedding Sarah and Ijat dulu dekat Shah Alam. Dan nak dijadikan cerita lagi , Sarah ni satu batch degree dengan Dila. Aku duklah tercongok tunggu Dila datang wedding Sarah sebab katanya nak gerak sekali pergi wedding Dee. Aleh aleh minah tu lambat , dahla lambat lepas tu nak pergi wedding Dee pula jalan JEM ! KL kan !! Pfffttt.

Una pula time tu dah touching touching , dah balik awal dah. Yang Noni kereta pula rosak. Piqa ada wedding dekat Melaka. Dayah tak tahu kesudahan dia apa. Last last memang aku dengan Dila jela. Tssskk. Sampai sampai pun da pukul 4 juga rasanya. Memang majlis pun dah habes woiii ! Nasi , lauk pauk semua dah dalam plastik. Tapi itu semua tak penting , yang penting kena tunjuk muka je. Hihihihihi.


Yang ramai ramai ni kawan kawan ktorg masa diploma dulu. Naseb dorang ni ada lagi takdelah segan silu sangat. Cuba kalau dorang tak , serious segan ! Kekekeke. Pengantin lelaki time ni pun tah mana mana tah , so kita tangkap gambar dengan maharaja jelah ye.

'Selamat pengantin baru Dee & Lan , semoga kekal sampai Jannah inshaAllah. Dee , please jadi perempuan sikit. Hahahaha. Please pakai pink sikit , ni asyik hitam hitam hitam tak pun purple. Tssskkk. Apa pun aku doakan yang baik baik untuk kau. Cepat cepat lumba dengan Una , bagi ktorg anak buah codol dengan kadar segera. Aja aja fighting ! Hahahaha. Love ya. Muah muah muah.'

Thanks for your time , love ya people.


p.s : pakai baju hitam buat aku nampak gemok - kenapaaaaa !! Y__Y


xoxo


12 comments:

  1. aku benci kaliannn wekkkkk merajuk tahap dewa dh aku ni.!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko salahkan Dila la Una , dia yang lambat. Aku siap ngantok ngantok tunggu dia. Hahaha. Bila nak bincang bridal shower ni ???

      Delete
    2. ahhh menci menci nk mbincang pun terbantut.. xpe nanti wassap owitee..

      Delete
    3. Nanti masa bulan puasa kita buka puasa ramai ramailah. Okeh ? Haaa oriteee wasep wasep.

      Delete
  2. Assalamualaikum nad, barakallah buat pengantin. hehe rock siot. hiewhiew. biasalah, ada je dugaan nak jumpa dan berkumpul dengan member kan. hehee sheila singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Kan ! Pengantin ni memang rock , ni rasanya firstime ktorg semua tengok dia pakai dress. Hahaha. Itulah dia , banyak sangat dugaan. Y__Y.

      Terima kasih datang singgah dan menabung ye Sheila. ^^

      Delete
  3. gemok tang mana makcik uiiiiii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kita rasa kita gemok pakai baju ni. Stress. Y__Y

      Delete
  4. yg tudung merah tu..kemain lg seri nk jadi pengantin..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiiii kemain tauuu kelentonggg. Suka tauuu bagi kite perasan. :P

      Delete
  5. Nampak gemuk ke...ok je bdn..selim.melim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha baju kot. Semua salah baju. Y__Y

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah