Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, March 14, 2014

Wedding Sarah & Aizat - Dewan Bunga Kertas TTDI Shah Alam

Assalamualaikum & Hello.


Last pose sebelum bergelar isteri orang. Sarah time ni aku tengok relax je , macam takde apa apa je nak jadi lepas tu. Hahahaha. Wajib dicontohi ni. Kekeke. Dapat kat aku kang nervous beriya. Lol ! 



Masa ni Ijat tengah kena tanya beberapa soalan , biasalah nak uji pengantin lelaki. Naseb baik berjaya jawab dengan jayanya. Kawan kawan Ijat dah menganjing nganjing dah kat tepi. Sabar jelah aku. Ganggu konsentrasi tahu ! Jangan buat lagi macam tu November ni. Aku sekeh sorang sorang nanti. :P

Lepas dah kena soal dengan 2 3 soalan , terus sesi akad nikah. Pheeww !! Ai nervous lebih daripada pengantin perempuan okay. Sarah sah menjadi isteri kepada Aizat dengan sekali lafaz je. Alhamdulillah. 12 saat je weh lafaz akad nikah , teruja iollss yang jadi tukang tengok ni. Kekekee. Dahla aku sorang je , takde geng. Wan dengan kawan kawan dialah. Takkan nak berkepit pula. Y___Y. (Gambar masa akad nikah takde , biasalah handphone minta kena baling dalam longkang - heng je keje.)


Lepas majlis akad nikah , dorang masing masing terus bersiap siap untuk majlis sanding pula tengahari tu. Nikah and sanding dalam satu hari yang sama. Jimat ! Tak payah makan banyak hari. Buat penat badan je , penat satu hari je takpe. Ye dok ?







Macam biasa 'adik beradik' Ijat ni mesti nak tangkap gambar meriah meriah atas pelamin. Kita kasi chance la. Aku dengan Rina macam biasalah -- ikut je apa dorang buat. Muahahaha ! Padahal memang suka menyebok kan. Lol.

'Sarah & Ijat , selamat pengantin baru. Semoga kekal sampai Jannah. Cliche punya pesanan -- cepat cepat bagi ktorg semua anak buah. Kekekeke. Gurau. No pressure. Walaupun takdelah rapat sangat dengan awak sebelum ni Sarah , but I'm happy to see you up there at the dais dengan dress yang meghelip gituuu. Rasa macam akak kawasan TTDI dah jadi gegirl pula. Miahahaha. All the best to both. To Ijat , jangan risau -- Sarah pandai masak ! Gerenti tak kebulur. Hahaha.'

Thanks for your time , love ya people.


p.s : selama ni aku gelakkan orang gila Kpop , sekarang aku terjebak dengan CNBlue ni apekes ???


xoxo


12 comments:

  1. cantiknyaaaaaaa pelantin.. ngeh ngehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilaaaaa name pun pelantin , kalau tak cantik cam aku ni ha. Penyangak ! Hahahaha. :P

      Delete
  2. Assalamualaikum .. barakallah buat pengantin. ramai pula kawan nad nikah ekk. hihi. selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Kan ! Sangat ramai , berderet deret. Fuuhhh. Buncit makan nasi kenduri je camni. Hiksss. Mekasih singgah menabung. Kita tak sempat blogwalk pun. Y__Y

      Delete
  3. hihihi pelamin cantikkk <333
    cant wait for your turn kak nadia!! <3 hehehehe.
    Yes betul. Sometimes senang buat sekali semua in one day je kan. Takyah berkali kali :D <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan kan ? Cantikkan pelamin dia. Hiksss.
      Alaaaa kenapa cant wait turn akak plak , nervous oiii ! <3
      Betul tu , buat sekali je. Jimat dalam banyak angle. Kekekeke.

      Delete
  4. seronoknya tengok kawan-kawan kawin. semoga beliau berbahagia hendaknya hingga akhir hayat.. amin...
    cantik pelamin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin. Thanks mama for the doa. Aah lawakan pelamin die. Simple je. :D

      Delete
  5. tunggu wedding nad pulak lepas ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erk! Kemain tunggu lagi. Awak tu dulu kot. :D

      Delete
  6. Pengantin bagai pinang dibelah dua

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah