Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, April 3, 2014

1st Ames Room in Malaysia

Assalamualaikum & Hello.

Siapa pernah dengar pasal Ames Room ? Cepat angkat tangan , cepat !! Kalau agak agak tak pernah dengar tu , bawa bawalah tanya dekat  encik google. Hahahaha. Punyalah malas nak explain kau kan Nadia. Muahahaha. 


Macam nilah contoh Ames Room tu. Dalam satu bilik , sorang boleh nampak besar -- sorang boleh nampak kecik. Faham ? For now tengah berlangsungnya 1st Ames Room in Malaysia dekat Berjaya Times Square. Bermula daripada 15 March hingga 30 April 2014. Ada lebih kurang 27 hari lagi. So , cepat cepatlah pergi. 



Ni Ames Room yang aku dengan kawan kawan aku masuk haritu dekat Times Square haritu. Nak masuk Ames Room ni memanglah free. Tapi semestinyalah bersyarat , kalau takde syarat. Mahulah beratur panjang nak sampai ke Low Yat. Muahahahaha.


'Redeem a chance to be photographed in the 1st Ames Room in Malaysia with a minimum purchase of RM 80 in one receipt of the same day.'

Kiranya , korang pergilah shopping apa apa. Baju ke , seluar ke , tudung janji RM 80 dalam satu resit. Pergi information counter dekat bawah tu. Tunjuk resit , dia akan bagi satu cardboard frame siap dengan nombor series. So , bila gambar korang dah siap. Dorang akan letakkan dekat cardboard frame tu. Lepas tu pergilah redeem gambar korang dengan frame frame tu. Senang kan !

Aku ni merasa masuk Ames Room pun sebab kawan aku beli baju laki dia. Nak harap aku ? Boleh je beli sampai RM 80 tu tapi takdelah dalam satu resit. Kahkahkah.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : kadang kadang aku ni deep juga. lol !


xoxo



12 comments:

  1. Assalamualaikum nad. perghh macam awesome je. kecik besor kecik besor je sheila tengok ni. muahahaha ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Kan ! Kita yang tengok ni pun kecik besor je tengok. Hahahaha.

      Delete
  2. Macam best je....cane dia buat ni..heh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia trick mata je sebenarnya. Bila dalam bilik tu , kita tahu kenapa sorang jadi besar sorang jadi kecik. :D

      Delete
  3. die satu bilik je ke pe? ala buat la banyak sikit.. hahaha demand plk aku ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satu je. Ko tayah nak banyak banyak sangat. Hahaha. Memang minimum resit tu elok RM 80 jadi RM 800. Tak memasal.

      Delete
  4. br tau menda panggil ames room..dulu tau posing amik gamba je..heheh..byk kat trick museum..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ni je nama dia Ames Room. Yang trick art tu trick art lain. Hahahaha. :D

      Delete
  5. mcm mn ey.. tak dpt bayangkan lah.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa kata pergi try sekali Fiza. Hihihi. :P

      Delete
  6. hari tu dah p...tapi tershopping tak sampai 80 lak...kalau x.....bestnyaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa sayangnyaaaa. Kita pun naseb naseb je. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah