Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, April 15, 2014

Blogger - Mini Gathering 2014

Assalamualaikum & Hello.

Semalam malam blogger remaja yang masuk surat kabor haritu tu - Qila whatsapp aku. Katanya ada Mini gathering. Mini gathering ni dianjurkan oleh blogger - Bella Luna. So , for more details bolehla klik link blog Bella tu dan baca ye. Walhal aku pun kopipes je. Lol. :P


Mini Gathering 2014
Lokasi : Flora Kafe Ampwalk
Masa : Lunch time : 12.30 petang - 3.00 petang

Siapa yang tak tahu Flora Kafe cepat cakap. Hahahaha. Flora Kafe ni pernah jadi tempat Awal & Scha umumkan dorang nak kawen haritu. Alaaaa takkan tak ingat. Alaaaa yang decoration dia cantik cantik tu. Alaaaa takkan tak tahu juga. Y__Y. 


Baru tayang pintu masuk , haaaa nampak tak ? Cantikkan ! Hiksss. Belum masuk dalam lagi -- wajib lagi cantikkan. So , tunggu apa lagi. Bagilah url blog korang dekat Bella. Nah bawah ni map untuk korang yang tak tahu macam mana nak pergi. ^^


Aku pernah juga baca review food dekat Flora Kafe ni. Not bad jugalah. Colleagues aku pun cakap kalau datang sana -- makan Asam Pedas. Hahahaha. Aku bab makan aku dah survey baik punya. Tapi tulah , tak berkesempatan nak pergi. Asyik lalu -- pandang pandang daripada dalam kereta je. Sedih. Y_Y.

Haritu member aku pun ada buat bridal shower dekat sini -- tapi aku tak dapat nak join. Sebab tu tak pernah ada entry pasal Flora Kafe dalam blog aku ni. Muahahahaa. Oh ya , korang nak tahu kenapa korang kena join mini gathering 2014 ni ?? Bak kata Bella :

Surprises & Excited :
Mell a.k.a Manager Flora Kafe akan bagi discount to us ! blogger's
Then maybe ada some surprise yang pihak Flora Kafe sediakan untuk kita.
Kenapa aku invited blogger pergi sana.
Mana tahu korang dapat job review makanan kat sana.
So, sila hadir-hadirkan diri anda jika kelapangan.

Nampak takkk ? So many things akan tunggu korang dekat sana. Aku akan tunggu ke tak korang dekat sana ? InshaAllah kalau aku takde apa nak buat , plus kalau ada orang nak amek aku dekat mana mana. Since , aku selalu bergerak naik public transport je. Lalalalala. Ai takde lesen nyah. :P

For more info , bolehlah tanya organizer dan orang kuatnya : Bella Luna and Qila.

FLORA CAFE (AMPWALK)
Ground Floor,The AmpWalk 218, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur.
50450 Kuala Lumpur, Malaysia
Always open
Phone: 03-2161 8010 / 03-2181 0986 (mel)
Email: florakafe@gmail.com
Website: http://floraetc.blogspot.com/

Thanks for your time , love ya people.


p.s : Una ! Ko nak g tak ? Amek aku. :P


xoxo


26 comments:

  1. hahahaha alaaaaaaaa, nk pegi.. tp tp tp,, taknak drive boleh? hekhekhek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha. Kau ni kannn ! Memang tau Na. Boleh je. Naik public transport. Putra Ampang Park , naiklah cab. Kalau jalan kaki. Lecak siot ketiak. :P

      Delete
    2. bhaaaaaa ye la tp nk g ngan ko boleh? or have anybody wanna send us to this place? hekhek.. nti aku tnye laki aku,, sbb die keje time ni,, ko nk pg x? jom la jom la.. nk filing2 ariana rose jap

      Delete
    3. Kau tengok p/s aku bawah tu. Aku ajak ko kan. Sekeh kang. Aku ni kan bangsa pemalu. So , kenalah pergi dengan murai cam kau. Hahahahaha. Aku pun Wan keje , so memang takdir pergi dengan kau jela. Hahahaha.

      Delete
  2. Nak pergiiiiiiiiiiiiiii..

    Tapi apa kan dayaaaaaaaaaaaa... time2 tu tengah bersilat kat rumahhhhh.. hahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Awak bersilatlah dekat rumah , biar kita yang pergi. Kekekeke. :P

      Delete
    2. Hye..mcm best jer tmpt ni .tumpang tya. Naik Teksi mhal xtmbg??selepas trun tren to.

      Delete
    3. Hye..mcm best jer tmpt ni .tumpang tya. Naik Teksi mhal xtmbg??selepas trun tren to.

      Delete
  3. bestnyaaaaa..kalau lah boleh join..sobs!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jomlah akak ! Bodeklah Encik Gaban anta kat sini. Hiksss. :D

      Delete
    2. 1 may kitorang balik kelantan..sobs! wedding rina pun akak tak dapat gieeeee.. akak g wedding belah ishad..huhuhu! awk g tak belah ishad?

      Delete
    3. Kita pegi dua dua akak. Eshat besfren Wan , kita besfren Rina. So dua dua wajib datang , kang tak datang pecah kepala ktorg dua orang. Hahahahaha. Ohh! Balik kelate hati2. Ole ole jangan lupaaa. :P

      Delete
  4. aiyoyo .. full credit to my blog !! malu nye iteww. hahaha. bkn i org kuatnya. bella organize je.
    nanti boleh sembang2 ye .. mell set up tempat best untuk kite !! have fun nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anyonyonyo. Malu lak ie. Hahaha. InshaAllah. Now tengah plan dengan Una tu. Dia ada laki , kita takde laki lagi. I'm freeee. Hahaha. :D

      Delete
    2. kiki. kena tanye MR.H dulu . ahaha. kalau app, boleh jadi single skejap. hahaa =) see u there

      Delete
    3. Hahahaha itulah dia , kena tanya mr H dia dulu. Pape ktorg update Bella or Qila nanti eh. :D

      Delete
  5. hadoi, bestnya... jauh beno nak pergi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah Ma , nanti kita turun JB kita buat gathering lak eh. Ewah !!

      Delete
  6. bestnya gath di cafe yang cantik ni.

    ReplyDelete
  7. selamat bergathering la korang smuaaaa... jelesss.. haha..
    biar la daku feeling2 ariana rose kat rumah je.. hukhukhuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha mehla turun KL yang. Boleh bergather gather sama sama.
      Sentap gilaaaa feeling2 kat umah. :P

      Delete
  8. mst ramai yg join nie.. Fiza tak dpt nk join.. blk kg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa yeke. Takpela. Utamakan mana yang lebih penting ye. :)

      Delete
  9. Replies
    1. Hahaha apa lagi , jomlah Sally. Boleh kita hey you hey you. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah