Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, April 29, 2014

CPUV 10 2014 : Whisper Mesh & Cotton

Assalamualaikum & Hello.

Harini srcoll scroll list blog aku tengok kemain ramai lagi yang dapat CPUV Whisper Mesh & Cotton. Bukan mash potato eh -- tu makanan !! Hahahaha. Terdetik juga nak tengok Nuffnang punya account , kot kotlah dapat juga CPUV macam dorang dorang tu.

Alhamdulillah , rezeki. ^^


Aku pun dapat juga Whisper Mesh & Cotton. Hihihi. Padahal aku bukanlah pengguna Whisper pun. Lol !! Minta minta bertahanlah dengan lama ye wahai Whisper. Thanks to Nuffnang obviously sebab bagi ads dekat blog aku yang semakin lama semakin jarang update. Kekekeke. :P 


Kalau korang nak tau lebih lanjut , klik je dekat muka blogger femes a.k.a mommy to be - Yuyu Zulaikha tu ye. Kot kotlah korang ada minat nak attend yoga class dengan blogger kegemaran korang ke. Tapi mustahillah aku , aku tak femes. Lol ! Nanti aku buat kelas makan -- aku ajak korang eh. Kekekeke. Plusss , kalau nampak iklan Whisper Mesh & Cotton ni terbang terbang ringan dekat blog ni , sudi sudilah klik ye. 

Thanks for your time , love ya people.


p.s : The Other Woman memang thorbaeeekk !! ^^


xoxo


14 comments:

  1. Tahniah ye, tetiba rasa nak check acc nuffnang gak, mana tau dapat hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi thank you dear. Cepat cepat cek. :D

      Delete
  2. Assalamualaikum nad, sudi sangat nak klik sini. digi dan whisper untuk awak. hehe semoga bertambah murah rezeki awak. bestnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Hihihi. Alhamdulillah , thanks Sheila sayanggggg. :D

      Delete
  3. tahniah tahniah,, semoga terus menjana pendapatan dan terus kaya,, hahaha nampak aku doa ni tuk ko.. kahkahkah.. tak sabar nk jmpe kau!,, hadiah dh beli?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha kan ! Aku pun tak sabar nak peluk cium muah muah ngan ko ni. Kekeke. Amin amin amin. Minta minta makbul doa kau -- boleh kita open table. ^^

      p.s : belum beli lagi weh ! tak tau nak beli ape. Y_Y

      Delete
  4. tahniah nad! hihi..
    tapi tak nampak plak iklan tu.. anne klik2 digi ngan darlie je dulu..
    nanti singgah lagi.. nak klik whisper jugak..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Thank you Anne ! Banyaknyaaa dia click. Mekasseeehhh. ^^

      Delete
  5. Eh kita saje je check..kita pun dapat CPUV ni..hihi..
    Padahal blog update merapu2 je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha okaylah tu , rezeki kawenggg. Tahniah awak ! ^^

      Delete
  6. wahh.. tahniah ya.. sy lama tak dapat CPUV nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah , ada rezeki sikit. Rajin rajinlah update entry and submit ticket dekat NN. :)

      Delete
  7. alamak BBL pun dapat la.. segan pulak running ads untuk perempuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha. Yeke ? Tahniah ! Ala buat tutup mata jela BBL. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah