Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, April 21, 2014

During our Engagement Day - Part 3

Assalamualaikum & Hello.

Alkisah dia sebenarnya dah terlupa langsung nak update entry sambungan daripada Part 2. Hahahaha. So , naseb koranglah ye. Walaupun dah basi , dah siap berkulat berkulapok sekalipun. Aku tetap akan update. Miahahahaha!



Dua orang terawal yang datang , siapkan aku dekat rumah sebelum ke lokasi majlis. Sempat lagi aku pergi melantak maggi goreng dekat mapley dengan dorang ni. Lepas tu kelam kabut nak bersiap. Hahaha. Walaupun neves , makanan tak boleh tinggal bro. Wakakakaa.



Colleagues + tokey Dersusse. Dengan dorang nilah aku berhimpit himpit dalam bilik arwah nenek while waiting for pihak lelaki sampai. Dorang nilah yang buat neves aku hilang , eh eh ke makin neves ha ? Hahahaha. 


Sarah , masa ni tunang Ejat. Masa aku menaip sekarang ni Sarah dah selamat jadi isteri Ejat pun. Hahahaha. Kau nampak tak berapa lama aku peram entry ni. Kekekeke. Sarah datang dengan rombongan lelaki , tapi sampai sampai je terus terjah aku dalam bilik arwah nenek.


Rina pun datang dengan Sarah dan rombongan lelaki -- senang. Tak payah datang asing asing , selagi boleh mudahkan. Kita mudahkan jela semua. Masa Rina masuk bilik arwah nenek tu -- aku dah jerit dah 'Kenapa awak pakai baju sama kaler dengann kitaaaaaa'. Hahahahaha.




Yang ni semua sepupu sepapat aku belah mama. Belah ayah adalah satu family datang. Huhuhu. Bestfriend Codol aku lagi -- sorang je yang datang. Tu pun datang jumpa dekat rumah , bukan datang ke lokasi. Almaklumlah busy. Yang lain semua pun cam hampagas. Busy sangat pun tak boleh dowh ! Hahahaha. Make sure aku nikah -- sanding korang korang yang Codol ni kena ada. Kalau tak ? Aku bom sekor sekor. Tak pun aku benamkan korang dalam Lautan Hindi. Sakit hati kitaaaaa.








Sebahagian lagi tetamu yang hadir , tak mampu weh aku nak tulis caption setiap satu gambar. Takde idea dowh. So korang layan jela gambar gambar tu ye. Jangan persoalkan yang tu sape yang tau sape. Sekeh kang ! Tengok je diam diam. Kahkahkah.


Nah untuk penutup -- Uncle J kita yang datang just for foods. Apa pun tak boleh ! Hahahahaha.


Thanks for your time , love ya people.


p.s : next entry -- black yellow.


xoxo


18 comments:

  1. amboi, meriah gile majlis .. dulu mama masa lepas tunang nak gini mahu kena pelangkung dengan ayah.. baik je duduk dalam bilik tunggu bakal mar mertua sarung cincin.. kikikiki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Meriah dengan sepupu sepapat belah mama je. Sebab adik beradik mama ramai. Tulah , dulu semua adat -- habes sopan dah. Sekarang ? Susah dah nak jumpe.

      Delete
  2. kah kah kah.. maaf la kakak oiii.. ehhh nikah ngan sanding i org penting harussss datang okkk.. ngeehhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ape maaf maaf ! Kau tak datang Husna , siaplah kau aku kerjakan. :P

      Delete
  3. cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haih. bestnyaaaa...
    haihhh

    eh. hihihihik.
    kak nadia nannti ada part 4 tak? kihkih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaa rasanyaaaa takde dah kot. Hahaha. Tapi entry ni akak nak update sikit lagi sat g. :D

      Delete
  4. tak menyempat nak baca part2 yang lain..ni kena marathon baca blog nad ni ahahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha bacalah Ika. Kita ada buat tab kat atas tu. Senang nak refer. :D

      Delete
  5. cantiknya awak... suka tgok dress awak.... ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haip ! Biasa biasa jela awak. Tu baju kurung moden la yang. :D

      Delete
  6. berseri2 nad..happening je sume gambar !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seri mekap je Puan Fadh. Hahahaha. Tamo Cik dah. Kekekeke. Tula gambar happening. Hakikatnya , malam tu kita pening pening. Y_Y

      Delete
  7. Assalamualaikum nad, walahiii.. kemain dia bergambor sakan. berapa lama perap ni nad oi? hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Hahaha. Lama gila kot perap. Kalau ni ayam panggang , memang dah masuk dah perapan tu. Memang mantop dah rasa. Hahahaha. :P

      Delete
  8. cantiikkkkkk nya
    zmn kite tunang dulu xbyk gmbr.
    tersedih pulak
    sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alolololo mommy to be ni. Mana ada cantiklah. Biasa je. :D
      Eh tamo sedih sedih , senyum pat. ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah