Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, April 7, 2014

Gila dengan GoPro Hero3+ pula dah budak ni

Assalamualaikum & Hello.

Siapa pernah dengar GoPro Hero3+ ? Mestilah korang pernah kan , korang ni semua up to date punya orang. Aku ni je yang tak berapa nak up to date. Tapi tang gadget gadget macam ni , aku laju jela. Hahahaha. :P

Sekarang ni aku tengok ramai betul orang jual monopod dekat IG tapi hashtag GoPro. Nak kena terajang ke macam mana ni ? Korang dah berjaya buat aku yang sebok mencari ni rasa tertipu. Aku tekan je #gopromalaysia. Habes sepah semua anak beranak monopod. Stresslah macam ni. 



Hero3 White Edition (RM 899)
  • Video : 1080p30 / 960p30 / 720p60fps
  • Camera : 5MP Photo / 3fps Burst
  • Info : GoPro App + Remote Compatible



Hero 3+ Silver Edition (RM 1,199)
  • Video : 1080p60 / 960p60 / 720p120fps
  • Camera : 10MP Photo / 10fps Burst
  • Info : GoPro App + Remote Compatible




Hero 3+ Black Edition (RM 1499)
  • Video :1080p60 / 960p100 / 720p120fps
  • Video : 4Kp15 / 2.7Kp30 / 1440p48fps
  • Camera : 12MP Photo / 30fps Burst
  • View : Superview Mode
  • Light :  Auto Low Light Mode
  • Info : GoPro App + Remote Compatible

So , this is the comparison between 3 GoPro ni. Kalau nak yang paling murah , belilah white edition. Kalau nak yang sedang sedang harga dia , belilah silver edition. Tapi yang aku aim tu ha ! Black edition. Kahkahkah. Tulis blog spoloh tahun belum tentu lagi dapat beli. Sedih. Y__Y.

Harga adalah mengikut FunSportz. Boleh tengok sendiri untuk maklumat lebih lanjut. Untuk info lebih tepat padat bolehlah tengok website GoPro sendiri ye.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : sape sape yang ada gopro tu , bolehlah share maklumat dengan aku dekat sini. tq.


xoxo


22 comments:

  1. aku nk beli... tp si wan cakap mengarut.. sakit hati!!!!!! takkira.. aku nk beli jgk nanti.. boleh la nk amik gmbr dlm air kan.. org gile cam mcm aku ni harus la beli!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaann !! Orang gila macam kau dengan aku ni memang kena beli. Mari beli kakak !! Ada jual borong tak ? :P

      Delete
    2. ada tepi chowkit aritu aku nampak.. die jual longgok, selongok 2ringgit setengah.. hehhhh murah ja kaaakkkkkk. babe ada barang baik nak promote kat ko yang kebuncitan perut tu
      hehehehehehe

      Delete
    3. Fundeklaaa ! Hahahaha. Barang apa ? Wasep laju laju. Nak promote suruh beli , aku tak layan. Bagi free aku nak. Kahkahkahkahkah. :P

      Delete
  2. Assalamualaikum awak. memang daripada tahun lepas dok aim gorpo ni.. pasal nak snorkelling senang. hahaha nampaknya terpaksa ku tahan jebat perasaan nak membeli ni.. lepas raya kang sambung kumpul duit balik kot. hehehe singgah menabung colgate ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Kan kan kan. Tula , nak beli juga ni. Tapi sebok nak kumpul duit kawen. Mane satu tah nak buat dulu ni. Kekekekeke. Menabung lebih sikit Sheila. Thanks tauuu. :D

      Delete
  3. Replies
    1. Tercekik tersedak semua pun boleh Lyaa. :P

      Delete
  4. Mmg teringin nak beli tapi bila tgk tang harga trus lap air mata *sobsob*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha kan !! Tengok harga tu , rasa macam hidup ini tiada makna lagi. Kekekeke. :P

      Delete
  5. dia macamana je kak nadia? Hihi qila langsung tak up to date hehe. Bestnyaaa hewhew. Hope akak dapat lah beli asap :p ihihi inshaallah amin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Akak pun tak tau cara guna dik , akak tau dia boleh producekan gambar yang cantik gila bab1. Hahahahaha. Amin ! Click tabung tu laju laju bagi angan angan akak tercapai. :P

      Delete
  6. kita pun teringin nak beli. mmg ada manusia xpndi guna hashtag. ish :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama juga dengan hashtag mh370 tu. Sabar jela.
      Nak beli juga ? Sep sep sikit ! ^^

      Delete
  7. teringin gak nk grab go pro ni... boleh masuk air kan yg ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah boleh. Tulah , kita pun teringin ni. Y__Y

      Delete
  8. nak beli tak mampu. sobss.
    tapi yelah kan. nak guna pon licha tak reti. lagi parah.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Licha ! Kita pun sama tak reti pakai tapi nak juga. Boleh ? :P

      Delete
  9. fuh dia dah aim nak angkat gopro rupanya. BBL pulak wish je dalam hati nak gopro tut2 ada rezeki dapat gopro4.. amin rezeki

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah