Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, April 1, 2014

"Grand Opening Giveaway by HaneulAfiqah"

Assalamualaikum & Hello.

Haritu Ika ada tag aku dekat gambar Instagram dia , meminta pendapat samada nak buat giveaway ke tidak. Hurm. Kalau tanya aku , buat jelah kalau rajin. Hahahahaha. Sebab aku ni dasar pemalas , sebab tu sampai ke sudah aku tak buat giveaway. Muahahaha. So , this is grand opening giveaway by HaneulAfiqah !! ^^


Congrats Ika sebab berjaya buka online shop. Semoga business Ika maju hendakNya , InshaAllah. By the way , mehla korang korang join giveaway Ika ni. Syarat syarat dia pun senang je. As long as korang ada Facebook , ada Instagram korang dah boleh follow dah. Hadiah dia pun comel comel. Harap harap adalah satu untuk aku. Ehhhh !! :P

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Terbuka kepada SEMUA bloggers tak kira peringkat umur
2. Follow blog ika : haneulafiqah.blogspot.com
3. Like facebook page : Nutrition's Cafe

4. Follow instagram : Nutrition's Cafe 
5. Buat satu entri bertajuk "Grand Opening Giveaway by HaneulAfiqah"
6. Copy banner dan paste dalam entri giveaway. Backlink sekali ke entri ini ya, jangan lupa tau! :)
7. Tinggalkan link penyertaan anda di ruang komen. 
SELESAI! \(^_____^)/

Thanks for your time , love ya people.


p.s : dah masuk bulan empat ? errkkk !!


xoxo 


20 comments:

  1. tq for joining nad :)
    tq for the wishes tooo dear...ingat ika rajin sangat ke buat GA, yang tolong type-kan entri GA ni pun encik tunang miahahahaha, yang buat banner pun dia, ika just draft entri dlm kertas and edit sikit2 je :D
    **kantoi pemalas juga

    cepat kan masa berlalu, dah bulan 4 huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. My pleasure Ika. Amboii malas teruk tu. Kemain tauuuu budak ni. Hahahaha. Itulah dia cepatkan masa berjalan sekarang ni. Y__Y

      Delete
  2. Replies
    1. Hihihi , join cepat Fiza. Mana tau ada rezeki nak menangggg. ^^

      Delete
  3. GoodLuck Babe.. bile nk jumpa aku.. tmn aku this week boleh? sila PM for best price heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha tenkiu bebeh. Joinlah sekali ! Nanti aku wasep. Aku tengah berasap carut boss aku ni. Hahahahah.

      Delete
  4. Assalamualaikum, goodluck semoga dimurahkan rezeki :D jemput join yee GA ini ye :D http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/giveaway-fanyloverme.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam. Thanks ya. InshaAllah kalau ada kesempatan , kita join ye. :)

      Delete
  5. good luck :) dari giveaway yg sama,singgah sini :D
    http://ohthrillers.blogspot.com/2014/04/grand-opening-giveaway-by-haneulafiqah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear , good luck juga ye. ^^

      Delete
  6. singgah sini . semoga berjaya ! hehe.. :DD

    ReplyDelete
  7. (^^,) gud luck dear.....

    Jemput singgah dan JOIN d(^_^)b
    SPECIAL GIVEAWAY {MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Goodluck ;D

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/04/giveaway-by-sha-malek.html

    ReplyDelete
  9. Dari segmen yang sama ^^

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2014/04/grand-opening-giveaway-by-haneulafiqah.html

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah