Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, April 2, 2014

Product Review : Harum Malam bukan Pontianak Harum Sundal Malam

| Sponsored Post |

Assalamualaikum & Hello.

Sabtu lepas masa datang rumah Wan untuk majlis pertunangan adik dia , kakak Wan ada bagi aku satu parcel poslaju. Katanya nama aku. Yang aku pula lost , apa benda lagi barang aku yang diparcelkan ni. Oh ! ! Baru teringat , HARUM MALAM. Rina yang bagitahu aku haritu ada orang nak suruh buat product review. Huhuhu.



Maybe ada antara korang yang familiar dengan nama Harum Malam ni tapi takut ada yang confuse kenapa packaging dia lain. So aku bagitahu awal awal yang ini packaging baru. Kang ada pula yang cakap aku review barang tiruan. Lempang karang ! ^^



Haritu aku cakap dengan mama yang aku dapat Harum Malam untuk direview dan reaksi dia ;

Me : Ma , akak dapat harum malam nak review dalam blog.
Ma : Eh kau budak lagi tak boleh makan sembarangan. Kasi mama jela.
Me : Eleh cakap jela awal awal yang mama nak. Tak boleh.
Ma : Eleh , mama punya pun ada 1 botol lagi tak minum.

Erk !! Budak ? Ai is nak kahwen dah mama , dah bukan budak dah okay. Tssskkk. Padahal tu modal dia nak rembat aku punya Harum Malam. Dia punya stock pun ada lagi , lagi mau paw orang. Aigoooo.


Nampak tak tu , sesuai untuk anak dara. Hahahahahahaha. Tetiba !! Kalau korang rasa korang dalam ciri ciri yang sesuai untuk ambil Harum Malam ni , ambillah. Tak rugi apa apa pun. Rasa pun sedap. Ai like !


Antara kebaikan Harum Malam :
  • Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan.
  • Menyelesaikan masalah keputihan dengan pantas.
  • Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual.
  • Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering.
  • Membantu menghilangkan masalah bau badan.
  • Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina.
  • Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing.
  • Menstabilkan sistem tahan tubuh serta menstabilkan hormon.
  • Mengurangkan tekanan dan tension.

Haaaaaa nampak betapa banyaknya kebaikan Harum Malam untuk kita kita ni. Hiksss. Aku sendiri naik segan silu nak tulis kebaikan dia oiii. Lol ! Hahahaha. Tang ketat ketat tu , tanjat gegirl nak taip. Kekekeke. Auuummm ! :P


Kalau tengok ramuan Harum Malam , seriau juga nak minum. Yelah , dah banyak sangat ramuan dia. Takut juga rasa dia tak sedap ke apa ke kan. Kang ada aku sedekahkan je dekat mama. Tapi semalam , my first try. Takdelah sampah pun rasa Harum Malam ni. Sedap !! Hingga menjilat sudu. Kekekekee.

Gunakan sudu plastik sebab dalam Harum Malam ni ada kandungan MADU. Khasiat madu ni akan terkesan kalau kita ambil dengan menggunakan sudu besi. Harum Malam ni , sedap diminum/makan dikala sejuk. So , simpan jela dalam peti ais. Tulis dekat botol tu 'Kita punya , siapa curi Allah nampak'. Hahahahaha.


Nah sekarang ni tengah berlangsung promosi 3 botol Harum Malam RM 100. Murah kan kan kan ? Apa lagi. Pergilah borong banyak banyak. Buat stock macam mama aku buat. Hahahahaha. Untuk membeli , korang boleh pergi ke Legacy-Secret.

Untuk maklumat lanjut , bolehlah visit link link dekat bawah ni. Sheila , kita kebas link Sheila. Hahahaha. Please jangan marah. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : anyone yang tahu spa untuk bridal package ? halo halo aku. ^^


xoxo







18 comments:

  1. Pontianak harum sundal malam wakluuuuuuuuuuuu :p

    hahahahahhahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acikkkkk kauuu ! Hahahahaa. Ada iras apa nama. :P

      Delete
    2. hahaha..
      nk komen tp baca komen ni rasa nk komen kat sni plak ..
      haha :P

      Delete
    3. Hahahaha pun boleh MG oiii. Hahahaha.

      Delete
    4. Kihkihkihkih :p

      uittt makcikkkkkkk... buat apa tu?

      Delete
    5. Hahaha kita tengah bahasakan orang ni. Sakit hati beta. Y_Y

      Delete
  2. Assalamualaikum nad. hahha takpelah halal je link-link tu. sheila tak produknya. Taktahulah ada parcel ke idok sampai rumah mak kita tu. hiewhieww. sheila yang dah kawin pun segan yang hamat nak taip "ketat-ketat" dalam entri. malu gila oiiiii ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Hahahahahahaha. Kita ni lagi. Nak taip serba salah , tapi tak taip dah macam tak power lak. Hahahahaha so bagi sipi sipi jela. Boleh tak macam tu. Kekekekeke.

      Delete
  3. aku taknak harum malam, aku nak harum manis ada x? teringin ni hekhekhek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Matilah ! Harum manis ade dekat perlis weh. Hahahaha. Sedapnyaaaa.

      Delete
  4. tanjat gegirl nak taip? hahahahahah siot je oh kak nadia ni haih.
    Gelak qila baca part tu hahahahahahahah

    wah wah wahhh :D Best banget hiihihi. Spa?
    Alamak qila tak pernah gi :/ hehehe goodluck in finding bridal spaaa iihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha. Akak segan doh nak taip. Tapi taip juga. Muahahahaha.
      Itulah , akak pun tak tau nak cari celah mana spa ni hoiii. Kalau tu jom g sekali. Hahahaha. :P

      Delete
  5. nad,,nnt da try review kan experience..cam nak try! huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Macam nak review tang ketat ketat tu. Lepaih kawen jela. Kahkahkah. :P

      Delete
  6. Wah... da review... Best kan HM ni. Tapi lagi best tittle die tu. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha review gitu gitu je dear. Kekeke. Title diaaaa memang hantu maya karin sangat. :P

      Delete
  7. Ehem.... dah abih belum?mihmihmih

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah