Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, April 23, 2014

Invitation for Nuffnang Lovin’ @ Aloft

Assalamualaikum & Hello.


Alkisah , maka tersebutlah kisah di mana aku mendapat official invitation daripada Nuffnang untuk ke Nuffnang Lovin' @ Aloft - Jumaat ni. Huhuhu. Actually , masa aku join contest untuk dapatkan invitation ni , aku takde niat pun nak menang. Seriously ! Sebab aku dah tengok kalendar awal awal yang date tu jatuh hari Wan kerja.

Tapi..............................................................

Aku join juga , jawapan aku pun tak kick mana weh. Serious. But now , dah menang pula. Dah dapat pula invitation. Korang nak suruh aku buat apa ni ?? Maka dengan itu , aku dengan berbesar hati nak tanya - kot kotlah ada orang lain yang dapat. Bolehlah bersua muka. Kekekeke. Plus , aku nak tanya juga -- kot kot ada ke orang nak jadi partner aku nak pergi Aloft ni (dibaca HANYA PEREMPUAN YE) ?? ^^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : kalau siapa serious nak ikut , bagitahulah ye. boleh bawa sorang je. yang bertuah je terpilih. lol. :P


xoxo


10 comments:

  1. Disebabkan ko ckp nk ajk aku kan.. Kann kaannnn hahahah tp aku berduka cita sbb laki aku tak kasi pg sbb tmpt die buat tu mcm tak sesuai utk kita yg cantik manis ni hehehehehe so aku boleh gitu *nangis guling-guling

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha , aku tengah bodek wan masuk lambat keje ni. Kekekeke.

      Delete
  2. Replies
    1. Its okay qila ! Jumpa 1st may okay. :D

      Delete
  3. Replies
    1. Eh eh eh , dia pun dapat invitation. :D

      Delete
  4. Lama dah tak join event nuffnang ,... Tahniah . Nak ikut boleh , ... muhahahhaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh boleh boleh kalau encik suami kasi yana. Hahaha.

      Delete
  5. Assalamualaikum husna, walahiii bestnya... nasib baik sheila tengah pregnant. Kalau tak nak juga minta nad bawakan.. hehehe singgah menabung michelin sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Itulah dia , pikir Sheila pregnant je. Kalau tak dah seret sama dah. Tenkiuuu penuhkan tabung kita. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah