Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, April 7, 2014

Jalan jalan tengok monyet , Taman TAR Ampang

Assalamualaikum & Hello

Siapa cakap duduk KL ni best ? Serious tak best , terutamanya untuk orang orang macam aku. Yang busy kumpul duit nak kawen , kekekeke. Dah namanya KL ibukota Kuala Lumpur. Dah tentu tentu semua tempat pun nak pakai duit. Bila takde duit. Ke mana kita ?


Ke Taman TAR , Ampang la.




Ada apa dekat sana ? Ada monyetlah ! Hahahahahahaha. 

Kalau naseb kau baik , dapatlah tengok babi hutan sekali. Kahkahkah. Dan naseb aku memang baik semalam , selambak babi hutan keluar cari makan. Dorang siap ada port tengok babi hutan lagi okay. Berdirilah asoh asoh cina dengan family mereka dekat port tersebut. Menunggu ketibaan babi babi hutan tu. Yuccksss !! Siap ada yang belai belai lagi okay. Jijik. Kalau tak ramai orang tengok , sure dorang dah tembak dah babi tu bawa balik rumah -- dinner -- babi panggang. Lol !

Gambar babi hutan tu aku tak snap. Aku tak lalu weh nak snap , nak tengok pun geli geleman. Busuk pula !! Walaupun warna dia sama dengan warna batu dekat situ -- tapi hidungmu yang muncung itu tetap kukenal dari jauh. Wakakakakaka. Kalau korang nak tengok segerombolan babi babi hutan mahupun monyet monyet tu , bolehlah datang ke Taman TAR Ampang (nearby Kelab Darul Ehsan).

Thanks for your time , love ya people.


p.s : rezeki kawen , alhamdulillah. ^^


xoxo


8 comments:

  1. hahaha..rumah ku pun ade monyetttt sebab ade umah kosong!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha yeke ? Bagi makan pisang tau. Sian monyet tu. Hahaha. :P

      Delete
  2. eh dulu tak silap qila jogging kot dekat tempat ni hahaha eiii dah ada babi hutan dah ke? :O omg... hahahaha.
    Siot je hihihi.
    takde ke gambar kak dengan monyet hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha dia ada timing Qila. Macam buat show dekat zoo negara wooo. Hahahahaa.
      Takde la Qila , akak takut weh dengan monyet tu. Gambar ni semua amek dari dalam kete. :P

      Delete
  3. monyet2 tu tak mengganggu ke? fae kalo nampak monkeys, fae siap sedia untuk lari hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tak tahulah Fae , mungkin ganggu mungkin tak. Kita pun sebab duduk dalam kereta. Rasalah selamat. :P

      Delete
  4. monyet bandar nie.. hehe.. biar betui oink2 pun berkeliaran cm tu.. takutnye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oink oink tu tak berkeliaran. Dia duduk tempat dia je. Tapiii takdela kandang ke apa. Geli ok ! Y_Y

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah