Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, April 24, 2014

NadiaWanWeddingPreparation : Lea Henna Artist

Assalamualaikum & Hello.

Ingat tak haritu aku ada buat satu entry untuk henna kahwin nanti. Kali ni aku buat another entry untuk henna juga. Since haritu ktorg plan nak nikah and sanding dalam satu hari je kan -- but now plan sudah ada amendment. So , kenalah book another henna artist sebab kebetulan henna artist yang aku book haritu dah pack on August. Maka tidak boleh nak pindah pindah tarikh. Sobsss. Tapi takpe ;

Ada solutionnya. Solution dia , book jela henna artist lagi satu. Kekekekeke. :P

Pilihan aku kali ni ialah Lea Henna Artist. Lea ni dah berbelas tahun inaikan orang , dah beribu kaki dan tangan dia jumpa. So , I considered her to be a part of my wedding story. Ngeeee. Lea ni bukan setakat pernah inaikan orang orang biasa macam je -- inaikan artis pun dia juga. Yang paling latest dia inaikan Zarema haritu. This week dia inaikan Almy Nadia dan Fizz Fairuz. Bulan August nanti inaikan Nuriesya Nadia ye Lea. ^^





Antara artis artis yang pernah Lea inaikan. Ada lagi aku tengok , tapi malas nak copy banyak banyak. Muahahaha. By the way , aku dah minta izin tuan dia ye nak masukkan gambar dalam ni. Jangan berani berani kata aku rembat suka hati je gambar gambar. ^^


Ini pula harga yang Lea kenakan. Ada banyak pakej okay , pilihlah mana yang korang nak. But , ni tak masuk dengan transportation charges. So , bergantung pada lokasilah ye. Kalau jauh -- lebih sikitlah dia punya charges. Haipp ! Jangan nak berkira. Nak kahwin nak cantik jari jemari kaaannn. Apa salahnya melabur sikit. Bukan selalu ye dok. For more info korang boleh contact Lea sendiri.

Instagram : Leahenna_artist
Whatsapp : 017-2840975

Thanks for your time , love ya people.


p.s : kalau ada yang nak book tu , cepat cepat. Lea ni dah macam goreng pisang panas. :P


xoxo


24 comments:

  1. Replies
    1. Kan kan kan ! Kita cakap kita tau pasal dia daripada awak juga. Padahal dah selalu benor sekodeng. :P

      Delete
    2. eh jap kira 2 kali berinai la ni..wah2..bestnyer...

      Delete
    3. Haah , sebab yang lagi satu tu dah book kan. Kang kalau tu burn lak deposit. Sayang. So kita pakai jela dua kali. Kekekeke. :D

      Delete
  2. nak tumpang sekaki setangan time awak berinai nanti.. hehehehehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh eh masa tu awak penantin basi , jangan sibuk. Kekekekee. Boleh je yang. :D

      Delete
    2. hahahaha..

      nak jugak.. nak jugakkkkkkk.. =D

      Delete
    3. Boleh boleh , bayar sendirian berhad. Kahkahkahkah. :P

      Delete
  3. antara yg pling xcited kita nk buat masa majlis dulu wat inai la.bila dh buat, adoiii.penat jugak rupanya. lg ssh sbb xtahan nak dok diam2 cm tu je.ahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah dia , tengok kawan berinai haritu pun. Letih. Kita yang inai sebelah tangan masa tu pun kemain bosan lagi nak tunggu kering. Hihihihihi.

      Delete
  4. ada juga dengar2 hasil kerja lea ni memang awesome....cantik kan?? tp ika tak dan laa nak inai2 macam tu...si asyraf dah pesan awal2 dia tak nak tgk yang serabut2 bagaii tu ahahahahhaha....so berinai biasa jela ye nampaknya mihmihmih

    p.s : boleh tahan murah juga tu package lea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke. Berinai biasa pun okay je. Kita je yang ngade ngade nak bazirkan duit. Hahaha. Ika kawen bulan bape ni ? :D

      p.s : memang pun compared dengan lagi satu yang nad tempah. Y_Y

      Delete
  5. weh aku ada buat packej juga,, inai sampai dahi nak sila PM laju2 sbb terhad.. hahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kau kalau bab nak burukkan muka aku yang sedia ada jelita , memang laju ! Hahahaha

      Delete
  6. sekali je seumur hidup boleh lah hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kan Qila kan ! Sekali sekala , kalau selalu pun seronok juga. Eh ! :P

      Delete
  7. TIPS : Pakai lah inai pokok tahan lama,... akak nyer inai baru habis. Dah 4 bulan kawin. Kengkawan semua tegur eh inai x abis lagi, padahal dalam perut dah ada junior. Hihihii,.... buat inai cam zaman dedulu jer, xde ukir3, faktor akak dah tua kot. hahahahha.









    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha yeke kakak YY. Tula lea ni cakap die pakai inai daun. Kekeke. Minta minta tahan lama. Tula dalam perut dah ade YY junior dah. Tahniah tahniah ! ^^

      Delete
  8. huhuhu.. kita tepah akak opis je awak.... hahahahaa... henna pun dh beli yg tiub tu... tapi nk ukir cm ner xthu... lastly pakai kat jari je kot.... hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke ? Okaylah tu. Janji merah merah oren tangan. Barulah tahu pengantin baru kan. Kekekee. :D

      Delete
  9. Dulu, berinai simple je. Main celup kat hujung jari-jari je. Sekarang ni zaman dah berubah, berinai pun dah ada macam-macam corak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul betul. Dulu celup celup hujung jari. Sekarang ni siap boleh tulis nama lagi. Hahaha

      Delete
  10. mengelip-ngeliplah tangan akak nuriesya nanti.. Jangan lupa bagi kad ye! hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hamboiii akak nuriesya je Wa. Hahaha. Mestilah. Akak akan bagi to few bloggers juga untuk korang review. Eh ! Suka hati. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah