Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, April 22, 2014

Nuffnang Premiere Screening - The Other Woman (Invitation)

Assalamualaikum & Hello.

Dah lama aku tak join contest Nuffnang Premiere Screening. Kadang kadang sebab timing tak kena dengan Wan , kadang kadang ada hari screening tu yang jatuh hari Wan keje. Takkan aku nak pergi dengan orang lain kan. Ai ada tunang , ai pergi dengan tunang jela. Lol ! :P

And baru baru ni aku saja try luck untuk movie The Other Woman , yang Cameron Diaz berlakon tu. Hihihihi. Sebab aku memang nak tengok cerita ni , so cuba jelah naseb ye dok. Tuah ayam nampak di kaki , tuah manusia siapa yang tahu.


Kekekekeke! Dapat email daripada Janice untuk join Nuffnang Premiere Screening The Other Woman. Gila kau taknak !! Dahla memang cerita nak tengok sangat , kalau tak dapat pergi ni mahu meroyan kejap. Hahahaha. Kejap keee ?? Paling paling ulang kat Wan -- 'Takpela kita beli CD la camni'.


Cara macam mana aku dapat invitation tu ? Kan dah kata contest , kenalah masuk contest. Bila menang barulah dapat tiketnya. Hahaha. So , kali ni soalan dia adalah seperti diatas. ^^


Dan seperti biasa Nuffnang nak jawapan yang creative. Aku bagilah yang paling creative. Hahahaha. Bukan creative je , loyar buruk semua ada. Gasak situ. Lalalalala. Janji dapat tengok cite ni , kau hado ? Eh berlagak plak. Lempang sekali ! :P


Kepada sesiapa lagi yang dapat invitation ni , jumpa dekat sana ye. ^_^


Thanks for your time , love ya people.


p.s : alhamdulillah , rezeki kawen. ^^


xoxo


8 comments:

  1. hahaha...sally takde luck la! LOL..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pergi tengokkan untuk Sally ok ? Hahaha. :D

      Delete
  2. tahniah babe.. heheh aku tak masuk pulak yang ni.. aku masuk yg spiderman.. hehehe ni kalo aku dpt msti laki aku tak nk pg, tp aku nk tgk CameronDiaz sobsob nangis guling2, nti tgkkan utk aku tau heheh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku join pun sebab haritu terpandang poster dia masa tengok Captain A. Hahaha. Dah set ajak Wan tengok , sekali dapat pula. Jangan berani berani kata taknak pergilah kan. Aku royan nanti. :P

      Mestilah aku tengokkan tuk kau !

      Delete
  3. tak masuk yg ni sebab dapat yg rio haritu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke. Yang tu kita dapat. Sebab tak masuk. Hahaha.

      Delete
  4. Wah best bangettt hihihi qila malas lah nak cuba luck :p hihihi.
    Takde transport ah & takde tunang lagi hm. Cmane niiii.......


    hahahahahahhahahahahahahah!!!
    Have fun kak nurie nadia hihihi. Eh eh sukahati ko je eh nak curi cek nuffnang org hahahahahah siot sungguh kak ni haha u rock bebeh patut lah menang hahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakaka! Alasan takde tunang tu rasa macam nak kena hempuk je Qila ni. :P
      Thank you sayang. Kekeke. Mestilah curi , barulah takleh dating. Lol.

      p.s : see ya 1st May okeh. ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah