Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, April 29, 2014

Nuffnang Premiere Screening : The Other Woman (Review)

Assalamualaikum & Hello.

Dah lama gila tak dapat nak join event dengan Nuffnang , haritu dapat invitation pergi Nuffnang Lovin' @ Aloft pun aku tak dapat nak attend. Sobsss. So , kali ni untuk Nuffnang Premiere Screening - The Other Woman ni memang tak boleh kalau tak attend. Kekekeke.


Seriously masa aku terpandang bunting movie The Other Woman ni , aku memang dah pasang niat nak ajak Wan pergi tengok. Tetiba tengok Nuffnang buat contest pula , semestinyalah aku nak cuba nasib kan. Hahahahaha. Kalau ada rezeki , jimatlah duit tengok wayang. Muahahaha. Dan ternyata , ada rezeki aku nak tengok movie ni for free. ^^


Synopsis

Carly (Cameron Diaz) discovers her new boyfriend Mark (Game of Thrones’ Nikolaj Coster-Waldau) is a fraud – and worse – when she accidentally meets his wife, Kate (Leslie Mann). Kate then realizes they have much in common, and her sworn enemy becomes her greatest friend. Carly suddenly finds herself comforting Kate, and their unlikely friendship solidifies when they realize that Mark is cheating on both of them with yet another “other woman,” Amber (Kate Upton). The three women join forces plotting an outrageous plan for revenge. This romantic comedy film was directed by Nick Cassavetes and written by Melissa Stack.

Review 

The reason why kenapa aku nak tengok movie ni ialah sebab Cameron Diaz. Hahahaha. Gila lesbo dow ! Kekekeke. But who cares , dah dia best. For the movie itself -- sangat best! Tak rugi duit kalau pergi tengok. Aku pun rasa nak repeat lagi je ni aih. Pendekkan kata movie ni -- kelakar & naughty ! Movie ni seriously 18sx jela yang tengok ye. Boobs is everywhere. Kekekekeke.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : Received call from Nuffnang just now regarding an event this Saturday -- malangnya si pekak Nadia tak mendengar dengan jelas. Y_Y.


xoxo


8 comments:

  1. Best nya dapat p. kite pmls btl nk join contest. tp nak tgk.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha pun boleh. Takpe , pergi je beli CD. Eh ! :P

      Delete
  2. seronok dpt benda free.. kite kalau nk join mesti xde idea.. T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perah idea tu kasi ada juga. Hahaha. :P

      Delete
  3. hahahahha weh best tak? kalau best aku nk beli DVD haahahah *lanun detected

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha lanun detected ! Bongok ! Best best. :D

      Delete
  4. kita duk jauh, tak boleh nak pergi selalu premierscreening ni

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah