Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, April 12, 2014

Product Review : Clinicell Oral Skincare

Assalamualaikum & Hello.


Macam yang korang tahu , haritu aku dapat trial pack Clinicell Oral Skincare from Clinicell. Dalam satu kotak trial pack tu ada 15 sachet. Kiranya untuk 2 minggu punya stoklah -- after two weeks aku diminta untuk buat review mengenai produk Clinicell Oral Skincare Dan seperti biasa , aku busy -- aku lupa. La ni baru ingat. Hahahaha.

Antara khasiat Clinicell Oral Skincare :

• Anti penuaan 
• Memutihkan kulit 
• Meremajakan kulit 
• Menganjalkan kulit 
• Melindungi dari sinaran UV 
• Melembapkan kulit 
• Mengurangkan kedutan dan garis – garis halus 
• Mengurangkan jeragat kulit dan jerawat 
• Menyihatkan badan 
• Membantu menguatkan rambut 
• Mengurangkan masalah sakit sendi dan otot 
• Menguatkan kuku rapuh 
• Mengeluarkan toksin dalam badan 
• Menggalakkan penghasilan semula kolagen dalam badan 

Amek !!! Banyak gila khasiat Clinicell Oral Skincare ni. Kalau korang amalkan minum Clinicell Oral Skincare ni selalu. Aku rasa memang Che Ta tak boleh nak cari makan dahla lepas ni. Vavavooommm , kurlassss kau jah ! Hikssss. 


Yang paling penting produk Clinicell Oral Skincare ni disahkan HALAL oleh JAKIM. So , don't worry be happy. Boleh minum ye semua. Produk Clinicell Oral Skincare ni juga 100% selamat dan berkesan tau. So , marilah kita cantik jelita bersama sama. Ececehhh ! :P

Kelebihan Produk Clinicell Oral Skincare :
  • 6000 kali lebih kuat dari Vitamin C¹
  • 800 kali lebih kuat dari CoQ10¹
  • 550 kali lebih kuat dari Vitamin E²
  • 75 kali lebih kuat dari Alpha lipoic acid¹
  • 40 kali lebih kuat dari Beta Carotene³


Selalunya kalau kita ambil mana mana supplement , mesti kita berharap yang supplement tu akan effect dengan segera ke atas kulit muka or badan kita kan. Dan Clinicell dah bagi jadual tempoh masa pengambilan untuk pemutihan kulit. So , janganlah pelik kalau ada orang minum cepat putih tapi kau minum tak putih putih walaupun dah ambil Clinicell Oral Skincare hampir setahun. Boleh refer gambar di bawah ye untuk maklumat lanjut.


Cara pengambilan pula , disyorkan untuk ambil sepeket setiap hari sebelum tidur. Shaker juga diberikan percuma bersama sama dengan produk Clinicell Oral Skincare. So , sebelum tidur tu apa lagi -- kasi goncang goncanglah ini Clinicell Oral Skincare dengan 150ml air. Lepas minum , esok pagi bangun tidur -- sure jelita. Hahahaha. ^^

Harga : RM 145 (15 sachet) , RM 120 (15 Sachet - Promotion Price)

Review Clinicell Oral Skincare daripada Aku :
  1. Perisa oren Clinicell Oral Skincare ni sedap gileeesss!
  2. Pori pori muka mengecil , terbaiiiikk! 
  3. Kulit menjadi semakin licin , gebusss pelolessss!
  4. Bibir menjadi pinkishhh ,tak payah pakai lip tint ok! :P
  5. Rambut dah kurang gugur -- kerana rambut adalah mahkota wanita. Tetiba. Kekeke.

Untuk maklumat lanjut dijemput untuk refer :


Thanks for your time , love ya people.


p.s : siapa siapa ada produk nak minta aku review , boleh email : nad301189@gmail.com


xoxo


18 comments:

  1. macam nak try je. macam nak try je. hehe :D

    ReplyDelete
  2. "Ayat Che Tah tak boleh nak cari makan lepas ni" yang tak boleh tahan. ahahhhaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha. Fiza nak challenge Che Ta kan ? Trylah. :P

      Delete
  3. eh eh ehhhh ecceceh piwittt heheheheheh.
    Betul lah kak makin cunggg hihihihihi ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puuiiii ! Qila bodek kuat. Hahahaha. Mane ade cunngggg , comot adelah dik oih. :P

      Delete
  4. nampak beza la sebelum dan selepas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe , tapi harga dia punnn. Y_Y.

      Delete
  5. jalan2 sini.... jemput singgah ye... ^_^

    http://arenamuslimah.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah , ada masa kite singgah ye. :)

      Delete
  6. amboi makin lawak anak dara ni.... hehehehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha. Mana adalah akak. Mengarut je tau. Haipp ! Hahahaha. :D

      Delete
  7. Ada apa2 sijil dari kementerian kesihatan @ KKM?

    ReplyDelete
  8. kalau pregnant boleh minum tk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sure pula , maybe boleh check website dorang sendiri. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah