Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, April 29, 2014

Whisper Yoga Class Invitation

Assalamualaikum & Hello.

In my previous entry aku ada cakap kan aku receive call from Nuffnang tapi aku tak clear sangat dengan butir bicara conversation tu. Kekekeke. Serious harini pekak teruk + speaker handphone tak membantu + orang memekak buat construction. Pffftt !

Dan naseb baik aku ada email address Sam from Nuffnang , so laju laju email Sam tadi minta Sam advise siapa yang call aku. Muahahaha. Yang aku petik nama - Janice. Sekali yang call tu orang lain. Vanessa yang call ! Hahahahaha. Apa pun tak bolehla kau Nadia. Muahahaha.

By the way , that is not the main point here. Main point is :

Whisper Yoga Class Invitation 

Time: 12.30 pm to 1.30pm.
Date: 10th May 2014 
Venue: mYoga Plaza Damas (Sri Hartamas)

As per Vanessa , aku dijemput untuk ajak sorang lagi rakan perempuan untuk join aku for yoga class ni. Tak kisahlah dia blogger ke tak blogger ke. Tapi preferable bloggerlah. Kekekeke. So , anybody interested ?? And preferable lagi kalau yang boleh drive , sebab aku takleh drive nak pickup korang ke apa. Aku sendiri pun minta Wan yang hantar pergi sana. Lol ! Kalau ada yang interested , cepat cepat tinggalkan komen ye. Muahahahaha ! Tak sabar nak jumpa Ayue dekat sana. Lalalalala. ^^


Thanks for your time , love ya people.


p.s : ingatkan nak ajak mama pergi -- sekali dia ada wedding to attend. lupa. :P



12 comments:

  1. Replies
    1. Selamat selamat. Kalau ade partner selamat , takde partner. Tak selamat. :P

      Delete
  2. nak ikut. haha ! *gurauje... selamat bergoya ok nadia :)

    ReplyDelete
  3. wahh dapat invitation tuu..
    anne memang awal2 surrender, takdak lesen.. huhuhu..
    selamat beryoga! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita ni pun silap haribulan surrender sebab takde geng. Hahahaha. :P

      Delete
  4. selamat beryoga dear.. hihih, abislah berpusing melentik semua urat-urat dalam badan tu, biar lega sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha itulah dia mama , dengan harapan. Jangan salah lentik sudah la , kang nenoneno yang sampai. :P

      Delete
  5. Assalamualaikum nad, hahaa tak reti ahkak nak beryoga. hihihi singgah menabung ribena sini ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Kita pun tak reti yoga , tapi nak pakai balun je. Kekekeke. :P

      Delete
  6. waa..pegi jgak eh 10 may nie..sep skit.....xsabar nk try yoga tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi. Sep sep ! Cepat cepat update blog.

      p.s : yaAllah dah 12hb baru perasan komen ni. Y_Y

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah