Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, April 2, 2014

Wordless Wednesday : Chennai Express in Malaysia

Assalamualaikum & Hello.


Where you at , where you at ! Hahahaha. Pitam. Y__Y

Thanks for your time , love ya people.

p.s : sesak semalam masih terasa.


xoxo


16 comments:

  1. akak dah lamaaaaaa tak naik public trans sejak kawen.. nmpk tak sejak kawen akak semakin tak produktif? haha.. bila diingat2 balik, ada baiknya naik public trans ni.. mcm bersenam pun ada.. hehehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha dah terlebih bersenam kak kalau dah macam ni keadaan dia. Hahahaha. Nanges tauuu. Y_Y

      Delete
  2. owwhhh tau ni ada pokok tombang semalam kan.. train nk ke ampang sangkut.. sian ko hahaha :) pasni aku pun senasib la.. kene jadi public transport lover! (--_--)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah sian aku kan. Tula pasal tren g Ampang sangkut. Lebam ok. Eh asal senaseb ? Ko accept ke jadi software punya orang tu ?? ^^

      Delete
  3. lama dah x naik train..
    tgok pun dah pening

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kan ? Tu belum tersedut bau yang kurang enak. Pengsan.

      Delete
  4. Assalamualaikum.. lama sheila tak naik train. hehee kalau dulu single time memang nilah transport fav. hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Sheila. Nad ni memang inilah transport utama. What to do. Hahahaha

      Delete
  5. hahahaa...balik kalooo..peluh peluh juga...bau nyerr...hamikkkooo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaaaannnn. Hazab ! Nak nanges pun tak guna. Hahahaha

      Delete
  6. Salam kenal... Heheh well said memang macam lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal jugak awak. Hiksss. Pernah rasa macam ni ? ^^

      Delete
  7. tak pernah naik..bagus naik perkhidmatan awam ni..kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus kalau takde problem. Hahaha. Kalau tak ? Menangissss.

      Delete
  8. Fiza dah pernah merasa mende cm nie.. banyak kali.. huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaannn. Orang yang naik public transport je yang faham. Y__Y

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah