Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, May 19, 2014

301 dah , alhamdulillah ! ^^

Assalamualaikum & Hello.


Alhamdulillah. Syukur. Now follower blog picisan aku ni dah mencecah ke 301 followers. Eheksss !! 301 je pun kecoh sampai nak buat entry , kesssaahh. Lol !! Thank you to all of my followers yang keep supporting me. Yelah walaupun entry tah pape korang tetap sudi baca dan tinggalkan komen. Thank you korang. Muah muah sikit !! Hikhikhikhik.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : siapa tahu dekat mana nak cari bantal nikah ottoman ke atromen ke yang murah murah ??


xoxo


22 comments:

  1. Alhamdulillah semoga terus bertambah... keep on blogging healthily...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin amin amin. Thank you mak mertua for the support. Hidup Ash ! Tetibaaaa. Hahahaha

      Delete
  2. picisan kononnnnn..tipuuuuuu sangatss..hehehehe!
    akak dulu masa nikah sewa bantal otoman 2bijik rm80..murah x? akak sewa kat butik pengantin yg make up akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huwaaa betullah picisan tau. Hahaa. Tak baik mentipu. Lol !
      Oh yeke ? Kita ingat nak beli , later on boleh kasi rental. Hiksss. :P

      Delete
  3. wah, tahniah. bantal otomen? tah, tak tau la pulak mana nak carik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear. Tula kan , kita pun tak tau nak cari kat mane ni. Y_Y.

      Delete
  4. Bantal kabu bnyk umah aku, nk? Tahniah followers dh juta2 hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bantal kabu buat peta donia best ! Memang terserlah line line. Hahahaha. Terima kasih daun keladi. :P

      Delete
  5. tahniah yeee... semoga terus bertambah dan terus terus bertambah.. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear , rajin betul die menyinggah dekat chatbox tu. :D

      Delete
  6. bravo!happy blogging kak!nnti mesti bertambah2 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha bravooo terus awek sarawak sorang ni. Hiksss. Thank you sayang. <333

      Delete
  7. sikit2 jadi ribu riban jugak. hikhik. teruskan usaha anda. hehe

    serius bantal ottoman tu sekali baca terus fikir, "apa kes minah ni nak cari bantal ultraman utk nikah?" hahahahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin ! Thank you Chipmunk for the support. ^^
      Bantal atromen tu dekat downtown banyak. Wakakakaka.

      Delete
  8. Alhamdulillah...lpas nih cecah 1000 terus..breep breep

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin amin amin. Hahaha Breep breep juga dapat nama. :D

      Delete
  9. my dear u kat ne? i ade sewa kan bantal nikah bulat tu =) satu rm30 je =)

    follow my blog nt. tp i xde publish dlm blog. hehe

    http://algettingmarried.blogspot.com/

    pape ley email i eh lianliyana@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke. Okay nanti i tengok okay. I dekat KL je. ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah