Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, May 26, 2014

Behind The Scene : Flipshawl

Assalamualaikum & Hello.

Dah lama gila aku pencen dengan photoshoot photoshoot ni sebenarnya , tapi disebabkan member minta tolong -- kita tolonglah mana yang mampu. Ke lepas gian sebenarnya Nadia ? Hahahaha. So , semalam bertempat dekat Taman Tasik Titiwangsa ditemani hujan rintik rintik air bergelora emak bagi seposen ayah bagi seposen. Eh Eh !! Dah dah dah jangan nyanyi. Sambung. Ktorg pun buat outdoor photoshoot untuk online shop member aku - FLIPSHAWL


Nampak tak betapa kusyuknya muka aku pakai tudung dan ini memang expression muka aku tiap kali pakai tudung , hahahahaa. Buruk gila ! Rasa nak sepak je bila tengok muka sendiri horror macam ni. Kekekekee. A3 yang awak pandang kita dengan penuh kusyuk tu dah kenapaaaaaa. ^^



Bajet bajet cantik itu perlu okay walaupun dorang ni keje menganjing aku je , sabor jelah teman. Dengan ada pengantin buat outdoor photoshoot , dengan ada kapel kapel merendek dekat taman bunga , aku lak sebok dengan shawl -- bapak segan !! 


Tapi masa ni aku tak tahu la pula segan aku pegi mana , hahahahaha. Segan aku mungkin dah gulung tikar time ni tak pun segan tu dah pergi kacau kapel kapel yang tengah merendek lap lap peluh ittewww. Wakakakakaa. 

Nanti aku buat full entry la pasal Flipshawl ni , aku tengah menunggu gambar daripada opisel photogelaper. Once dah dapat , aku hapdate hokeh. Dengan design design tudung tudung semua aku hapdate nanti , senang kalau korang nak beli. Gittuuu !! ^^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : ni mama pula minta aku jadi model tudung dia , bila agak agaknya Fareeda nak panggil aku ?? Eeehhh !


xoxo

16 comments:

  1. comeyyyy!!!! tak lama lagi fareeda panggil ar tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni bodek eh ?? Hahahaha. Takde maknenyaaa , mata kita tak cukup besar. :P

      Delete
  2. kalo dulu zaman UiTM jadi model catwalk dogwalk semua bagai dengan baju yang mcm tak berapa nak cukup kain or lebihan kain kann,, sekarang dah sopan sikit la,,, ok ok ada kemajuan *tepuk tangan pelahan-lahan
    harharharhar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha kan ! Tu zaman mesolitik , paleolitik semua ada tik tik. Seram aku kalau tengok tengok balik. Rasa macam -- ape bende bodo kau buat ni Nadia. Hahahaha. Yeayy !! Maju maju Taman Maju. Eh. :P

      Delete
    2. tapi nasib baik die ambik gmbr atas je utk model tudung ni,, sbb aku perasan sesuatu *kenapa ko pki selipar besar? ko pki slipar wan eh? hahahahahahhahahahahahahahahaha

      Delete
    3. Wan pun takde , mmg saje beli selipar besar. Ikut cina. Boleh pakai lama. Hahahaha

      Delete
  3. kita jadi model ubat kurusss je..eh?

    ReplyDelete
  4. ouhh..ni rupa disebalik tabir dekat IG tu...ingtkan blakon filem ke,drama ke..biasalah bakal retis ni..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak payah nak bakal retis okay. Hahahaa. Inilah dia , saje main main je ni pun. :D

      Delete
  5. wah..model tudung lah..cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala ala ala , model main main je. Hihihii. :D

      Delete
  6. Kemain budak breep breep nih bergaya dengan shawl..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaa tula , shawl tu ringan plak ditiup tiup angin. :D

      Delete
  7. Model tudung dah sekarang kak Nurie hehe ala mana tau kejap lagi Fareeda panggil ha jangan terkejut pulak hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tolong member je Nad , huhuhu. Amboiii , baik Fareeda panggil Nad je. Akak dah pencen. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah