Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, May 12, 2014

Product Review : B'Vite -- untuk orang orang yang obses nak putih , macam aku !

Assalamualaikum & Hello.

Sebelum ni aku pernah buat satu entry mengenai produk Legacy Secret iaitu Harum Malam , kali ni Legacy Secret tampil lagi dengan satu produk baru yang diberi nama -- B'Vite. So , sesiapa yang rasa diri dia tu tak cukup putih or nak putih lagi. Sila baca entry ini sehingga habis. Kekeke. Jangan risau produk ni harga dia tak sampai ratusan ringgit. Harga mampu milik okeh. ^^



Antara kebaikan B'Vite : 
  • Memutihkan wajah & badan
  • Menegangkan kulit
  • Mengurangkan jerawat
  • Menyamarkan noda bekas jerawat
  • Menghilangkan bintik dikulit 
  • Kulit lebih lembut & halus
  • Mencegah penuaan
  • Membuat kulit lebih segar & sihat
  • Antioksidan yang tinggi
  • Tiada pengelupasan
  • Menghilangkan toksin atau racun dalam badan

Nampak tak ? Betapa banyaknya kelebihan B'Vite ni untuk kulit kita. Ni yang makin teruja nak cuba ni. Manalah tahu boleh betul betul putih , dapatlah ahkak berhangan nak ganti Che Ta. Amboiiii. Berhangan kuat kau ni jah. Kekekeke.


Yang ada jerawat tu , apa lagi. Cubalah cepat cepat. Manalah tahu esok lusa bangun tido muka terus licin macam pakwe makwe Kpop ke. Tak ke teruja tu uollsss ? Bolehla selfie namplohlapan kali sehari lepas tu. Muahahaha. Biar penuh je timeline instagram dengan muka korang yang gojes gojes kesan pengambilan B'Vite. Auuummmm. ^^


Bahan bahan yang terkandung di dalam B'Vite :
  • Pure Marine Collagen 
  • Pomegranate
  • Goji Berry
  • Acerolla Cherry
  • Aloe Vera
  • Soursop Leaf
  • Bilberry
  • Psyllium Husk
  • Argan Stem Cell
  • Apple Stem Cell
  • Grape Stem Cell
  • Alp Rose Stem Cell
  • Comfrey Root Stem Cell
  • Tomato 

Kalau dilihat pada bahan bahan yang digunakan untuk menghasilkan B'Vite , kesemuanya memang bahan bahan yang elok untuk kulit. Produk B'Vite ini juga mengandungi 6x stem cell. Nampak tak betapa banyaknyaaaa stem cell yang digunakan di dalam sebotol B'Vite. So , apa tunggu lagi. Jomlah kita ramai ramai borong B'Vite.

Cara pengambilan B'Vite :
  • 2 sudu besar tiap pagi sebelum sarapan.
  • Digalakkan untuk mengambil 2 kali sehari 

Harga : RM33.00 (WM) RM39.00 (EM) BRD 18.00 (Brunei) SGD 18.00 (Singapore)


Tadaaaaaaa !! I've got mine. Korang bila lagi ? Thank you Mek Onie for this 2 bottles of B'Vite. Lalalalala. Currently aku tengah mencuba B'Vite , untuk testimonial -- aku akan update dalam entry lain. Korang tunggu jela ye. 

Untuk maklumat lanjut , boleh klik klik link di bawah ni : 


Thanks for your time , love ya people.


p.s : weh banyak hutang entry ni , liebster je dah berapa. huwaaa.


xoxo


16 comments:

  1. salam

    jenjalan dari group review :)

    follow sini yeee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam , thank you datang singgah. ^^

      Delete
  2. putih2 tapi perut buncit tak guna jugak kan ? bhahahahahahahahahahahahahahaha *gelak sampai esok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe , perut boleh cover pakai baju loose loose. Kalau muka dayang senandung ? Nak cover dengan paper bag ke ? Tebuk lubang tang mata je. Hahahahahaaha.

      Delete
    2. hahahah eeeee macam dayang senandung!, muka je putihhh tangan hitaammmm.. *mcm dlm iklan bhahahahaha

      Delete
    3. Naseb baiklah aku ni tak berbelang belang. :D

      Delete
  3. Putih melepak la pasni ye... tau2 ja Ty kena sunburn , hope berkesan la produk ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin amin amin. Kemain tau sunburn , tulah bercuti tak ajak. Ehhh ! :P

      Delete
  4. Thanks for the info nurie..hehehe...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome Lan , bolehlaaa belikan untuk mmmm untuk mmmm..............tetttttt ! Hahahaha

      Delete
  5. Wah wah mcm best je mcm best je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam bessttt je , macam bessstttt je. Hahaha. Trylah kak. Sedapppp ! :D

      Delete
  6. Replies
    1. Entry awak pun terbaik juga dik. Kemainnn eh kat chat box tu breep breep. Gggrrr. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah