Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, May 6, 2014

CPUV 11 & 12 2014 : VW Jetta CKD Launch & Vanish's Tip Exchange

Assalamualaikum & Hello.

Alhamdulillah , alhamdulillah , alhamdulillah. Buka buka account Nuffnang harini -- tengok tengok ada dua CPUV masuk. Alhamdulillah , rezeki kawenngggg. Kekekeke.

CPUV - VW Jetta CKD Launch

Mula mula aku ingatkan apalah VW Jetta CKD Launch ni , rupa rupanya VW stands for Volkswagen. Pendekkan kata Volkswagen nak launch kereta baru , gittuuu ! Aku sendiri pun tak nampak nampak lagi bayang iklan ni , kalau korang ada nampak -- buatlah amalan mulia korang tu. Click , click ! :P


CPUV - Vanish's Tip Exchange


Siapa je yang tak tau Vanish kan , ala jenama detergen yang kaler pink tu -- Yakini merah jambu lupakan kotoran. Aku ada perasan beberapa kali iklan Vanish ni berjoget joget dekat sidebar -- tapiiiii lupa nak printscreen nak kasi korang tengok. Hahaha. So , korang tahu mana patut klik. Ehhh! Boleh ke camtu. Lol!


Thousand thanks to Nuffnang sebab sudi kasi iklan banyak banyak dekat blog aku ni walaupun aku ni adalah dalam kategori malas nak update blog , kecuali ada benda aku nak cerita. Muahahaha. Tapi kadang kadang cerita pun mengarut lagi mencarut. Redho la yeee. ^^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : hoiii la perut , silalah berhati perut dengan tuanmu ini. Y_Y


xoxo


10 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki dear, akak tumpang happy untuk awak... congrats!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Thank you akak. Akak happy tuk kita -- considerlah kita jadi menantu. Eeehhh !

      #misicarasAJdanSally ! Hahahahahaha

      Delete
  2. waa.. bestnya sis.... mcm mana nk tingkatkn uv tu... ajar la... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best ye. Alhamdulillah , rezeki dik. Ajar eh ? Just pastikan pageview tinggila hari hari. Barulah Nuffnang baik hati nak bagi ads. :)

      Delete
  3. wahhhh...alhamdulillah rezeki2..niesa ada gak check tp xsempat nk buat entry..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah , ada rezeki sikit. Cepat cepat buat entry. ^^

      Delete
  4. seronoklah CPUV bertubi2 masuk.. aminnn.. alhamdulillah,, tahniah yer cikkak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah , thank you mak nenek. Rajin rajinlah klik. :D

      Delete
  5. alhamdulillah...bertambah rezeki nurie...hehe..congratulation on the CPUV.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah , thank you thank youuu ! ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah