Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, May 21, 2014

First freebies from Only Beauty -- Freebies to your doorstep

Assalamualaikum & Hello.

Siapa suka freebies dekat sini ? Good news untuk korang. Aku nak share dengan korang satu website yang bagi freebies direct sampai dalam peti surat korang. Haaa gitu. Eksaited tak nak tau ? Eksaited tak ?? Padahal dekat title entry pun dah mention lagi mau suruh orang eksaited , lempang kang Nadia. ^^

Cara caranya adalah seperti berikut :

  • Pergi website : Only Beauty and register.
  • Bila dah login tu , korang scroll je homepage.
  • Sampailah korang nampak perkataan Today's Freebies macam dekat bawah ni.
  • Lepas tu tekan je Apply Now dan korang akan nampak sample allocation information. Complete it.
  • Settle dan tunggulah kalau kalau korang adalah applicants yang bertuah untuk dapat sample tersebut.

Pemilihan dibuat secara random , yang bertuah akan terpilih. Ala korang try je tapi janganlah mengharap gila gila pula. Kang kalau tak dapat , mulalah salahkan aku. Lempang karang! Hahahaha. Tahu tak sakit kena lempang tu macam mana ? Kekekeke.

Alhamdulillah , haritu aku saje main apply apply untuk satu freebies ni dan tak sangka dapat pula. Luck menyebelahi aku kot. Hamboiii. Actually aku pun tak ingat dah aku ada apply untuk freebies ni sampailah last week Wan cakap dengan aku ada surat untuk aku (sebab produk dan surat menyurat semua aku letak alamat rumah dia). 


Masa dapat dapat je envelope ni barulah aku 'Oooooooooo , dah ingat'. Yang aku ada try untuk dapatkan freebies haritu (dibaca : masa aku apply dengan pos sangat lama , sebab tu lupa). Hahahaha.


Dan inilah dia freebies yang aku dapat -- Garnier Aqua Defense 2nd Skin Mask. Kira okaylah tu kan , dapat jugalah aku berjimat cermat untuk aspek tak beli mask jela. Hahahaha. Freebies mask ni tak sempat aku nak pakai lagi , tengoklah malam ni kalau kerajinan nak tempek mask dekat muka tu menebal. Kekekekee. 

Stok mask aku yang sedia ada pun berlambak lambak lagi weh. Ni tambah lagi dengan freebies mask ni. Memang bertahan dengan lama la stok mask aku tu nampaknya. Nampaknya tak bolehla beli mask dalam masa terdekat walaupun habit aku adalah beli mask. Kekekee. Walaupun tak pakai pakai. Hiksss. Dasar pemalas punya Nadia. :D

Thanks for your time , love ya people.


p.s : seriously si agogo ni makin annoying , nak aje aku tangan tangankan.


xoxo


28 comments:

  1. Cam best dapat barang free sapa x nak kan..kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaann ! Naseb tau , so apa lagi. Cubalah naseb. Tak salah mencuba , kalau dapat -- rezeki. :D

      Delete
  2. barang freeeeeee laju kau yeeee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah laju , ada ke orang tak suka barang free. Kahkahkah!

      Delete
  3. oh.. mcm ni pun ada jugak ea... ok ok .. boleh try nanti.. thanks info !!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try jangan tak try anis. Test luck. :D

      Delete
  4. nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trylah makcik , minggu ni product die lipstick dengan lipbalm. :D

      Delete
    2. DONE!

      Kita try lipstick.. Kalau dapat lipstick merah, boleh kiss pipi awak lagi.. Hahahahah :p

      Delete
    3. Hamboiii , laju je tau mak encik ni. Hahahaha. Arghhh ! Kena kiss lagi nanti. :P

      Delete
  5. lain kali letak alamat umah madu...muahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muahahahaha ! Semua nak kongsi eh , sweeetttt sangat madu. :P

      Delete
    2. dapat jugak...hahaha...dapat lip balm maybelline :P

      Delete
  6. Wah, xsangka plak ada benda free ni. Hehe best pula. ;) nak juga la apply. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apply jangan tak apply , manalah tahu ada rezeki dapat freebies. ^^

      Delete
  7. akak sudah loginnnnnn..sebab senang kan, xde bkn songeh..boleh lah..kalau x malassss..hehehe!

    ReplyDelete
  8. Nakkk jugakkkk...esok la register..hahaha..
    Kak nurie, byk eh mask xpakai lg?simpan buat apa...post la g srwk ni ha...kak nurie dh cantik xpayah nk pakai mask segala dah...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esok jela Niesa , bukan susah pun register dia. Semudah makan mee kolok. Ehhh ! Hahahaha. Amboii , bodek baik ni -- nak mask akak tu ke ? Hahahaha. Tak boleh. :P

      p.s : mane ade cantik dik oiii.

      Delete
  9. Hmmm fikir jap. Sebab guna alamat ofis utk surat menyurat. Kejap lagi kepochi plak kakak2 ofis asyik surat / barang dia aje. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kan ! Kemahen banyak freebies si Aisya ni --- retis ke diaaa ?? Hahaha. :P

      Delete
  10. bestnya. .nak jugak dapat freebies cengini. . :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi , cepat register and apply laju laju. :D

      Delete
  11. wahhh benda best!! thanks kenalkan.. terus laju2 pegi register.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. My pleasure Anne , cepat cepat apply mane tahu ada luck ! ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah