Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, May 26, 2014

GIVEAWAY "KE KOREA DAH KITA..."

Assalamualaikum & Hello.

Kalau pasal Korea , Korea dan Korea memang aku laju je. Tu yang masuk GA ni pun laju laju. Hahahaha. Nampak tak semangat Annyeong tu macam mana pergi dia. Wakakakaa. ^^


Tekan je gambor hadiah ni , korang direct dibawa ke blog tuan tanah kedaung. Sekian.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : aku nampak si Qila penyedut hadiah GA pun join , memang tipislah peluang camni. Hahahaa.


xoxo


14 comments:

  1. sila jgn guna khidmat tok moh madu ye..nak menang jugakkk!!hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha sila suruh Qila tarik penyertaan okay Niesa. :P

      Delete
  2. nadia di tag :) jom join GA ni...

    http://ohmywedding-omw.blogspot.com/2014/05/42-contest-hadiah-buat-raja-sehari-dari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upsss , kena tag eh. Hahaha. InshaAllah nanti kita ada masa kita join okay. ^^

      Delete
  3. Qila mana kak ? Hahahahha. Benda apa warna merah tu ? Kalau miza nak yang tuu XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aqilah azmi tula. Hahahahaha. Entahla dik , akak pun join je. Hadiah dia apa pun tak tahu. :P

      Delete
  4. blogwalking.. dari segmen yang sama..
    Let's join this daebak giveaway!
    Banyak hadiah menarik seperti official album infinite, replika jersey, topup dan macam2 lagi! Cepat2! Tarkh tamat : 15 Jun 2014
    http://eiracomeyh.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah