Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, May 5, 2014

Hadiah SANTAU daripada maduku !

Assalamualaikum & Hello.

Tajuk kena gempak , like seriously - GEMPAK. Hahahahaaa. Barulah ada orang nak baca -- eh , boleh ke camtu. Miahahaha. Whatever it is , siapa madu aku ? Sila rujuk entry Bloggers Mini Gathering. Kalau tak nampak juga dekat mana aku tulis pasal madu aku , tu haaa madu aku -- Sally Samsaiman.


Ye ktorg bermadu sebab ktorg dua dua orang minat dengan Jung Yong Hwa CNBLUE tu. Hahahaha. Bukan minat , macam obses pun ye. Tapi Sally lagi obses , aku suam suam je. Dia punya obses tu sampai die nak fly pergi Singapore la semata nak pergi konsert CNBLUE. Arghhh ! Stresss. Takpela , Sallykan bini nombor satu. Kenalah ikut mana suami pergi. Eeeeehhh ! :P



Tapiiiiii tu bukan cerita yang aku nak cerita. Kahkahkahkah.



Nak dijadikan cerita , masa Bloggers Mini Gathering haritu -- aku dapat Sally punya nama untuk exchange gifts session. Hahahahahahaa. Kauuu nampak tak betapa kuatnyaaaa jodoh bini bini Yonghwa ni ?? Kekekeke. Kalaulah aku tahu yang aku dapat nama Sally untuk exchange gift , aku dah suruh dah dia letak hadiah CD CNBLUE je as exchange gift -- tak payah susah susah. Mihmihmihmih.


Tapi disebabkan Sally pun tak expect aku akan dapat nama dia dan aku pun tak expect nak dapat nama Sally. Maka , hadiah inilah yang Sally dah sediakan dalam box. Hihihihihi. Even takde seketul pun kaitan dengan CNBLUE , tapi okay what !! Aku dapat gelang , tangkal rerama (dibaca rantai rerama) , button badge and chiffon shawl. Best ! Best ! Best !!! Chiffon shawl tu terpaling best sebab sejuk je bila pakai. Ai looikkeeee. Sally , nak lagi 8 helai pleaseeeee. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : I love youlah 'adik' Sally ! ^^


xoxo


16 comments:

  1. bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TT_TT
    nak gakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha janganlah jelessss Qila. Kekekeke.
      Sally kasi akak je , kalau nak jadilah madu. :P

      Delete
  2. Replies
    1. Memang cantik Ika , selesa gilaaa. :D

      Delete
  3. hoi hoi...hbs sekampung bg tau weh! hahaha... :P

    kan...jaga-jaga...bukan tangkal tu je yg kena santau .. hehehehe *evil laugh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh..lupa... I love you too threee kak nurie ;)

      Delete
    2. Hahahahaha mestilah heboh sekampung , apa ingat senang dapat hadiah daripada madu ? LOL !

      Delete
  4. ini yang nak panggil ADIK sally jugak ni.. *harap2 lah sally baca. ehem*
    XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye..ye..sally baca ni kak Aisya ;)

      Delete
    2. Hahahahahaha. Panggil je Aisya , dia sukaaaaa kita 'adik adik' kan dia. :P

      Delete
  5. Sally kitorg punya excited dlm tren ok dh bukak, mampu? Hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaulah gelojoh ! Hahahaha. Dengan berdirinya , nak juga bukak pembalut tu. Y_Y

      Delete
  6. bykkknya hadiahhh..hahaha..adik???terus tgk umur che ta!wahhh..ingtkan muda lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Che Ta ni dah tuaaaa Niesa oiii. Hahahaha. :P

      Delete
  7. untung laa bermadu, bleh dapat banyak hadiah sekaligus..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaannn ! Lan madu nak bermadu dengan sape ? Lalalalalala.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah