Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, May 28, 2014

Latest Update : Akaun semasa Ika telah dibuka , alhamdulillah.

Assalamualaikum & Hello.

Attention !! Gambar lama with two accounts is no longer available sebab both accounts have been blocked. So , hanya satu akaun sahaja akan digunakan iaitu akaun semasa Ika. Sila tukar kesemua gambar yang mempunyai dua akaun kepada gambar dibawah. Terima kasih semua. :)


Alhamdulillah , alhamdulillah , alhamdulillah. Akhirnya akaun semasa Ika (Ibu Izz) berjaya dibuka pada harini. Terima kasih kepada anda semua yang masih tidak henti henti mencuba untuk menyalurkan bantuan kepada keluarga adik Muhammad Izz Rizzqi Bin Mohd Nizam. Hanya Allah yang mampu untuk membalas jasa anda semua.

Petikan daripada Facebook Ika

'Salam sayang semua.. Alhamdulillah syukur ya Allah ramai yg sudi menghulurkan bantuan pada kami. Terima kasih tak terhingga pd kalian semua. Atas bantuan dan doa2 kalian.Izz masih di wad icu hospital tunku jaafar seremban lg skrg.Tidak boleh dilawat.Tarikh yang tepat dari IJN sehingga kini masih kami belum dapat.Kami cuma diberitahu dalam minggu hadapan sahaja.Anak kami perlu segera di operation jika tidak risiko kegagalan jantung dan saluran tersumbat mungkin ada.Kemungkinan kami akan ke another option yg membolehkan anak kami di operation dgn segera.Secepat mana kami sendiri tak pasti lagi.Semuanya bergantung pd tarikh yg diberi oleh IJN.we will do the best for our son!Nyawa anak kami tersangat penting bagi kami.kami akan cuba sehabis mungkin.Akaun terbaru akaun semasa sy baru saja aktif dan hanya akan menggunakan 1 akaun sahaja selepas ini. Nur Atika Bt Rusdan 562375401747 (maybank). Terima kasih di atas bantuan dan sokongan kalian.Keep pray for our son! — feeling depressed.'

Thanks for your time , love ya people.


p.s : please share and spread this news. thanks semua.


xoxo


14 comments:

  1. Its noted Nurie..dah update no account baru ini kat entry smalam..semoga dipermudahkan segala urusan selepas ini...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Lan sebab masih lagi sudi support. Hiksss. Amiinn. :)

      Delete
  2. Alhamdulillah. Moga Allah turunkan bantuan buat mama izz. Ya Allah selamatkan lah anak soleh ini. Aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn , amiinn. InshaAllah. Doakan yang terbaik ye. :)

      Delete
    2. Akak... miza minta maaf. entry pasal izz tu, miza tak minta izin akak. Tapi miza copy dari blog aqila azmi.

      Delete
    3. YaAllah. Takde apelah dik , lagi bagus bila ramai yang share. Biar ramai orang tahu dan ramai orang buat sumbangan. Nanti tukar eh gambar tu , untuk update tengok sidebar akak. ^^

      p.s : akak bukan maklong dia tapi ibu Izz adik kepada bestfriend akak. I just drop to help them. :)

      Delete
    4. Akak.. tak boleh copy gambar dari blog akak. TT_______TT

      Delete
    5. Klik dulu gambar tu , lepas tu boleh save. Hiksss. Maaflah blog ni disable right click. :)

      Delete
    6. Dah. Terima kasih akak :) Moga Allah permudahkan segala urusan mama izz :')

      Delete
  3. kesian baby kecik tu, semoga dapat sumbangan lebih kepadanya nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe mama , kesian. Kecik lagi , perjalanan hidup jauh lagi. Amiinn. :)

      Delete
  4. Kesian.. harap dengan perkongsian ini, ramai yang akan tampil memberikan bantuan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak minta mintalah makin ramai yang membantu. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah