Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, May 17, 2014

Mamee Chef - Malacca Factory Visit (Invitation)

Assalamualaikum & Hello.

Actually hari Khamis haritu received call from Janice Nuffnang. Ajak join event Malacca Day Trip on 31st May ni. Laju laju aku pandang calendar yang ada depan mata semata nak tengok 31st May tu jatuh hari apa. Ngam ngam jatuh hari Sabtu yang aku tak kerja. Hahahaha. Cepat cepat minta Janice emailkan details untuk trip tu. Hikssss.

Dan semalam , buka buka email nampak dah email daripada Nuffnang MY. Lalalalalaa.


So , anyone lagi yang dapat email ni -- korang pergi tak ? Kalau pergi jomlah kita factory visit bersama sama. Kekekeke. Aku dengar dan tengok , ramai juga yang dapat. Halo halo la kita kat sini , kita ni pemalu. Lol ! Marilah kita menunggu samada ada tak nama kita semua dalam 60 blogger yang pertama itu. ^^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : gigih beli pixajoy storytag promo semata nak guna untuk guestbook time kaweng nanti. ^^


xoxo


32 comments:

  1. Kita pon dpt email jugak tapi time tu kita keje laaaa.. ruginya x dapat join :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa sedihnyaaa , kalau tak boleh kita berselfie selfie. :D

      Delete
  2. Replies
    1. Besstt besstt , akak dapat tak ? Kalau dapat mehla g ramai ramai. :D

      Delete
  3. kita dpt, da daftar un tap tak pasti sama ada nuffnag terima kita ke tidak. . hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke. Nanti kalau dah confirm bagitahulah ye. :D

      Delete
  4. time2 bujang & solo la nak join event2 atau apa2 aktiviti camni.. akak ni nasib baik dah kawen & ada anak.. so terhad la sikit kaki melangkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha. Kita ni pun silap silap last event , hujung bulan 8 dah ada laki. :D

      Delete
  5. BBL pun dapat tapi kena kerja la 31 mei ni. sedih btul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Larh yeke , kalau tak mesti boleh join. Sedihnyaaa.

      Delete
  6. saya dah isi reply form dah...Nurie pemalu ke??pemalu sebelum naik bas jer tu..dah masuk kang putus laa urat malu..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha pemalu okay Lan , tolonglah percaya. Tolonglahhhh. Hahahaha

      Delete
  7. hopefully lah yang gila hashtag ni ramai2 dapat pi. kita robohkan bas secara berjemaah. yeay!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyy ! Seronok seronok. Kita robohkan bas besar besaran. :P

      Delete
  8. Replies
    1. Hahahaha , tunglaaaa ade org dapat tapi tak g. :P

      Delete
  9. I dpt call from Vanessa & Planning to go. So, see you there! Tapai tatau lah boleh cam ke tak kalau dah ramai2 nanti kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah wah wah , yeay ! Marilah bersama sama. Kalau nampak tegur je tauuuu. :D

      Delete
  10. dapat gak...nak ggggggggggggggggg tapi keadaan x mengizinkan... memboyot macam ni husband x bagi pegi T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahaiiii kesiannya , takpela nanti dah habes boyot kalau ade lagi kita p ramai ramai okeh. :D

      Delete
  11. Dah isi tp xtahu terpilih ke x.:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck ! Kalau terpilih roger roger tauuuu. ^^

      Delete
  12. fadh dpt jugak..tp da kawen, nk tggalkan laki sayangggg la..ekekekeke...xpe, fadh dok melaka je, mane tau korang ronda2 nnt kite terjumpa2 ke..hehe

    enjoy ur moments !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahaiii yeke , mengada tauuuu sayang nak tinggal laki. Hahahaha. Baiklah Fadh , kalau terjumpa adalah rezeki. Ye dok. :D

      Thank youuuu. ^^

      Delete
  13. tak dapat jugak nak join Saturday still working day. takde rezeki insyaallah rezeki masa akan datang pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah , takpela ramai juga yang tak dapat attend sebab kerja. Huhuhu.

      Delete
  14. Hi ! what is your comment about Mamee after you visit the factory ? what do you think about the mee tarik ? do you think it is the top 10 in the world ? will you recommend it to your friends and family ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi ! My comment , its good to be there and the factory itself is very clean ! Mee tarik , absolutely sedap. Of course I will recommend it , the taste is very good. Plus , I am a loyal with Mamee. ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah