Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, May 22, 2014

Nuffnang Premiere Screening - Edge Of Tomorrow (Invitation)

Assalamualaikum & Hello.

Peminat peminat Tom Cruise sila jangan jelly dengan ahkak hokeh , ahkak dapat tengok Nuffnang Premiere Screening Edge Of Tomorrow hokeh. Kurlasss. Terima kasih banyak banyaklah Nuffnang ooiii sebab sudi pilih ahkak sebagai salah seorang pemenang Nuffnang Premiere Screening Edge Of Tomorrow. Kekekekee.


Tak sabor ahkak nak berjumpa bertentangan mata dengan Tom Cruise itteewww ! Ahakssss. Siapa lagi yang dapat , mehla halo halo ahkak. Mihmihmih. Kebetulan Wan kerja siang haritu , ate bolehlah ajak dia teman nengok. Kalau idok , melopehlah peluang keemasan ahkak ni uollss. Lol !! Untuk soalan dan jawapan contest ni korang scrollah sendiri ye. Ate ahkak maleh nak copy paste. Kbaiiii.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : alhamdulillah , harini je ada 2 berita menggembirakan. minta minta adalah rezeki salah satu. ^^


xoxo


16 comments:

  1. Wahhh.. Bestnyerrrr ! Tahniah Sis ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Efa , nanti kita tolong kirim salam kat Tom Cruise eh. :P

      Delete
  2. Replies
    1. Besttt ! Jangan last minute tak jadi pergi , mengamuk nanti. :P

      Delete
  3. amboi kemain die. sonok la mcm tu, sonok la tu... haha

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Jom jom jom , akak letak awak dalam poket. Okay ?? :P

      Delete
  5. Replies
    1. Hikhokhikhok , bukan selalu ko dapat ke ? Ke kali ni tak join ??

      Delete
  6. aritu ingat nak join contest ini tapi terlupa...hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pun bolehlaaa terlupa , biasalah warga emas kan Lan. Hahahahaha

      Delete
  7. Replies
    1. Mehla join , kita letak akak dalam handbag kita. Hahahaha. Breep breeppp. ^^

      Delete
  8. Kak Nurie! Nad menang jugak! Hehehe baru je lepas confirm tadi. Kita pergi dgn ehem ehem jugak hihihi selamat berjumpa lagi kak Nurie! Nak amik gambar sesama haritu tak ada pun T.T Tau tau hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad !! Yeayyy. Nanti jumpa kat sana tau , kalau nampak akak -- tegur tau. Akak takut akak tak nampak je. Mihmihmih. Baiklah nanti kita snap snap bagi dorang dalam group jeles eh. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah