Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, May 14, 2014

Outdoor Session Rina & Irsyad - Astaka Morocco

Assalamualaikum & Hello.

Amaran : Entry ni akan penuh dengan gambar yang senonoh senonoh belaka. Eh eh ! 

Haritu dalam entry majlis persandingan Rina & Irsyad , aku dah janji nak update pasal outdoor session kan. Tapi macam biasalah , ahkak ni pelupa dek non. Kekekeke. Maka terperamlah gambar gambar outdoor tu tanpa sempat nak diluahkan dalam entry. Maap !! 

Lokasi : Astaka Morocco , Putrajaya

Masa ktorg sampai je dekat Astaka Morocco --- ramai gila okay pengantin. Dah macam ada pertunjukan fesyen pengantin pengantin dah. Keluar keluar kereta nampak pengantin , pandang kiri nampak pengantin , pandang kanan nampak pengantin. Semua duk pakat tangkap gambor dekat sini. Tu yang bridesmaid semua pakat nak overshadow pengantin. Eh ! :P




Pembuka tirai untuk entry ni mestilah kena dimulakan dengan gambar selfie laki bini ni , hahahaha. Barulah berkat , lepas ni barulah aku tunjuk gambar gambar bridesmaid yang overshadow pengantin tu. Kahkahkah.




Larh , tak percaya ke ktorg semua overshadow pengantin ?





Nah tengok ni !!!
















Hahahahahahahahahahahaa !! Apa tak over lagi kau kata ? Mata aku sendiri pun dah naik juling dengan makhluk makhluk kuning yang best in the world ni. Macam macam perangai dorang ni sebenarnya. Tapi dorang ni semuanya sporting , mental , sewel dan segalanya yang gila gila. Kekekekee.

Daripada gambar berdiri , duduk -- dorang nak snap gambar baring baring atas rumput pula dah. Naseb baiklah masing masing tak kena tungau balik daripada Astaka Morocco tu. Hahahahaha. Kalau tak ? Dah satu hal lagi. Wakakakaka.





Gambar gambar yang dekat atas ni semua sopan dan senonoh lagi , haaaa yang aku nak upload lepas ni. Haaaaaa. Jaga jaga cik salmah ada yang memerhati. Kuikuikui. Gambar gambar yang lepas ni -- masing masing dah lupa diri. Yang ada suami pun dah tak tau suami kat mana. Yang tunang ada dekat lokasi pun dah tak tau tunang pikir apa (eh kiteewww la tu). Pffttt ! :P




Satu






Dua






Tiga









---- TAMAT ----




Thanks for your time , love ya people.


p.s : hutang entry family day pula , tssssk. Y_Y


xoxo


24 comments:

  1. wah pengantin ber-monopod so IN ok? ha h aha, tak jumpa lagi orang yang buat ni...thumbs up!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ! Kemain tauuu , nanti kite kawen jomlah monopod ramai ramai. :P

      Delete
  2. dah jawap http://dia-honey.blogspot.com/2014/05/liebster-award-from-nadia-radzif.html

    ReplyDelete
  3. wah cantiknya . . nmpk ceria jer. . cantik comel cute semua ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiii banyaknya puji , takut kita nak baca. Hahaha. :D

      Delete
  4. Cantik2 semuenye. Warne pun cantik ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. Kembang2 la pengantin kalau baca komen ni. :D

      Delete
  5. woww semua cecantik!!
    best kan kalau semua sporting.. menjadi je gambar.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha cantik sangat Anne. :P
      Itulah dia , bila sporting semua benda belakang kira. Janji enjoy. Hihihihi.

      Delete
  6. omg....
    you know who is the most excited in this picture?
    yeap.
    it's you.
    no one else.
    i can see that you are super duper happy there

    HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH
    sumpah lawak hahahahaha.
    kenapa lah kak ko ni lawak banget sih.
    Haih. Tapi seriously.
    Cantik TT_TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gila kau tak happy ! Besfrenggg ite kawenggg tu. Hahahaha.
      Plus memang dah cakap bridesmaid akan overshadow. Lalalala. :P

      Delete
  7. sorry i was speechless for 1 minute.
    Hehe.

    Cantik gila nak mampos ugh.
    Nak kahwin cemni gak hm.
    Sporting betul semua ish.
    Cun lagi
    ish.
    Hmmmm
    mungkin kalau ada qila dalam gambar tu baru perfect kot.
    eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia memang suka datang buat spam comment tau budak ni. Hahhahaa.
      Ehhh !! Nak kawen camni eh ? Sila cari boifren sambil belajar nanti. Ehhhh. :P
      Amboiii kemain lagi nak cakap kalau ade baru perfect , piiiraaahh. Hahahaha

      Delete
  8. Assalamualaikum...

    Tahniah and a big congratulation.. semoga kekal bahagia dan ceria hingga ke syurga :D
    Seronok dia bergambar di Astaka Morocco tu..untung la dekat dengan Putrajaya huhuhuu..

    Salam Kenal Juga dari saya :D - http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/sehari-di-kawasan-pendalaman-termeloh.html?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam. Thank you ! Untung ke dekat ngan Putrajaya. Bukan ada apa sangat pun Putrajaya ni. Hahaha.

      p.s : salam kenal juga ye. ^^

      Delete
  9. Replies
    1. Hiksss. Jangan dipuji , makin kembang semua nanti. :P

      Delete
  10. cantik gak ah warna kuning ni kak nurie..kenapa la niesa anti sgt dgn warna kuning ni..hahaha..suka tgk gmb baring last tu..hahaha...selamat pengantin baru kepada pasangan.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha niesa pun anti kuning ? Sep sikit ! Akak pun tak suke gile kuning. Ni paksaan okayyyy. Y_Y

      Delete
  11. Tgk pic memg dh tau pengantin n bridesmaid gile gile...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muahahahahaha. Memang semua budak budak ni senget. Kita je yang okay. Ehhh ! :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah