Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, May 28, 2014

Product Review : L’Oréal Paris White Perfect Total 10

Assalamualaikum & Hello.

Sesiapa yang rapat dengan aku akan tahu tahap obses aku dengan kulit muka dan juga kulit badan aku sendiri. Obses yang macam kalau ada sebutir jerawat , reaksi aku tu macam ada perang dunia nak meletus. Faham ? Hahahahaha.

Time study dekat UiTM dulu , aku memang tak jaga muka langsung. Toner , mosturizer , foundation , sunblock semua aku tak pakai. Bajet bajet kulit kalis semua bende. Teehhhee !! Yang aku pakai hanyalah pencuci muka which is kalau ingat aku cucilah muka aku dengan pencuci muka , kalau tak ingat tu tanggung sendirilah. Bila kulit hitam -- mulalah bising. Hahahahaha. Mama lagilah bising , dah anak dia serupa jiran sebelah rumah hitamnya. Lol !!

Bila tengok roommate aku kemain tempek bedak sejuk campur dengan kunyit segala setiap hari tak kira siang ke malam ke. Reaksi aku -- 'Arghhh ! Too ladylike. Tak kuasa aku. Leceh'. Seriously kalau aku terjebak sekalipun , memang takkan lama -- dua tiga hari mungkinlah muka aku putih cam tepung gomak. Lepas tu ? Tak kuasa aku !!

Tapi bila dah semakin besar dan semakin berumur ni , barulah  timbul kesedaran diri ni nak jaga kulit muka semua. Kerana dirimu begitu berharga. Hamboiii. Maka dengan itu , now aku nak kenalkan korang dengan produk terbaru daripada L’Oréal Paris.

L’Oréal Paris White Perfect Total 10!






Auchh !! Aucchh !! Don't be jelly , I'm one of the first exclusive people to try this new product. Kau rasaaa ?? Eh !! Mestilah aku suka gila , rasa sangat dihargai gituuu !! Mihmihmih. Thousand thanks to Lion and Lion , L'Oreal Paris Team. ^_^



Semalam aku dapat parcel , malam semalam  juga aku try dekat atas tangan ---- serious BESSTT !!! Smooth gila bila sapu dekat kulit. Nampak glowing pula tu. Aishhh !! Jatuh cinta. Ni yang suka ni , nanti bertambah tambah peloleslah muka kittteewww. Lagi buat aku jatuh cinta sebab cream dia warna LILAC !!. Sangat cute , dahla wangi wangi wangiiiiii. Arghhh !! Rasa macam nak picit banyak banyak je -- tapi sayang nanti cepat habis. Kekekeke.





For more info , please stay tune to L'Oreal Paris Malaysia

Thanks for your time . love ya people.


p.s : aku akan letak dekat sidebar untuk cerita adik Izz Rizzqi , untuk memudahkan rujukan. tq !


xoxo



16 comments:

  1. wah untunglah orang tu. makin cantiklah lepas ni... ihikss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha banyaklah akak , takde maknenyeeee. :D

      Delete
  2. Replies
    1. Ini barang baiikkk , ni barang baiiiikkkk. Hahaha. :P

      Delete
  3. wah... macam nak try je....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah wah wah , apa lagi nanti dah launch and ada kat market. Kasi boronglah kak. :D

      Delete
  4. wahhh...untung laa nurie..dah nak dekat2 wedding nie dapat hadiah dari Loreal's....kerana dirimu sungguh berharga..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakaka! Keennn. Berharga sangat Lan , takkan boleh dijual beli tahu. Gituuu. :P

      Delete
  5. Masa belajar mmg kita tak kisah sangat dengan kulit kita.. sama la mcm kak Fiza.. bila dah kerja.. umur pun makin meningkat.. memang penting sangat penjagaan kulit wajah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan akak kan. Bila tumbuh jerawat sikit sekarang ni , mulalah nak hadap cermin je. Kekekekeke. :P

      Delete
  6. Makin gebus gebas terbabas kulit kamu jah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gebusss sangat kak , pakai bedak sojuk yolah gobu. :P

      Delete
  7. mmg barang baik dooo kak nurie~
    <3
    hihihi
    nak jadi kurus n cantik mcm kak :(((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hui hui kurus kurus tak cantiklah ! Akak ni penat tau gain weight , tak jadi apa. T_T. Cantik ? Haaa cantiklaaaaah sgt Qila oiii. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah