Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, May 23, 2014

Relakslah -- ada 98 hari lagi !

Assalamualaikum & Hello.


98 hari lagi -- title Cik yang aku carry selama 25 tahun ni akan direntap dengan begitu sahaja. Amboii ayat kau !! Kurlasss. Kalah sasterawan negara. Hahahaha. Nak kata ready -- sememangnya tak. Preparation ? Jangan ditanya , kekekeke. Nasib baiklah nikah awal and sanding lepas tu , kalau tak mesti sekarang ni aku dah mental -- meroyan dan silap haribulan mungkin gila. Mihmihmih.

Untuk nikah ni nothing much pun untuk preparation. Sebab mama and ayah nak yang simple simple je -- dapat kat aku memang paling cowboylah aku bagi. Hahahaha. Taknak hantaran -- kita tak payah hantaran. Wat lek wat pis. Apa adahal. Apa pun all the best to me , yaaa to me. ^^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : siapa agak agak nak ponteng keje 29 August tu meh datang akad nikah aku , ewah ! ^^


xoxo


40 comments:

  1. xlama lagi tu..semoga semuanya berjalan lancar..buat mana yg termampu je...pedulikan kate2 orang..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul ! Bukan apa yang mampu , cakap cakap orang tu kalau dorang lebih lebih kita minta sponsor eh. Hahaha.

      Delete
  2. wahhh, zaman bujang nak tamat..takpe,zaman kawen lagi beshhhh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hampir tamat dah. Huwaaaaa. Ade 3 bulan lebih je lagi kak. Pastu kite geng. :P

      Delete
  3. aishh cik kak. tarikh kite mungkin same. aha...... tapi pening sbb ade brg hantaran. peninggg..... brg hantarn bawak time bile ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin sama eh. Camne ade mungkin tu. Hahaha. Sebab ape peningnyaa ? Barang bawa masa akad nikahla selalunya. ^^

      Delete
    2. hahahah. sebab tak tau. haha. eh. die xde brg hntaran ke. tu tulis kat atas tu xnk hntaran.

      Delete
    3. Haah mama ayah kata takyah hantaran , tapi pihak lelaki nak adakan juga even sikit. So maybe sikit je kot , tak banyak macam masa tunang haritu. :D

      Delete
  4. tak ajak punnnn??? alamak gugur title menantu automatically... ha ha ha... ada 98 hari jer lagi jadi menantu ni... ekekekekee...lepas tu gugur title...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haippp ! Mane boleh tak ajak , mesti akan ajak punya. Takkanlah nak buat buat lupa je dengan bekas mak mertua kan. Kekekeke. :D

      p.s : kena sediakan hadiah best best tau. :P

      Delete
  5. Replies
    1. Alamakkk kenapa orang lain yang tak sabar ni , keliru daku keliru. Kekeke. :P

      Delete
  6. rileks la makcik.. Semua akan datang dengan sendiri nya bila dah nak dekat..

    Chaiyok2 bebeh! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn , inshaAllah. Seriau ni makcik. Kekeke. Chaiyok chaiyok *joget joget* :D

      Delete
  7. baju bridesmaid pelissss laaa jom g kenanga kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hamboiii yang ni paling tak menyabar , lek lek lu. Bridesmaid tu bulan november ya buk. :D

      Delete
  8. menangis a. samad said dengar ayat tu haha.
    tak sabo nengok kamu kawen. berseri-seri~


    salam jumaat ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaann !! Menitik airmata a.samad said tau tak sangka ada lagi generasi sasterawan. Kekekeke.
      Amboiii , berseri seri ye. Bodek nak apa ni ? Muahahaha.

      Salam jumaat juga Umie. ^^

      Delete
  9. wahhhh..98 hari...apa lagi kak nurie..belanja la tiket flight btu-kl utk niesa confirm niesa menghadirkan diri..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kemain yeeee ! Nanti november punya majlis sila turun padang , pergi tengok tiket sekarang. Kekeke. ^^

      Delete
  10. Good luck dear! Semoga segalanya berjalan dengan lancar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear ! Amiinn , inshaAllah. :D

      Delete
  11. Best ya. Haah, tak paya hantaran lagi bagus..tak paya pening kepala, hehe :) Jimat lagiiii. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaann ! Naseb tahu , ni nama dia langkah penjimatan. ^^

      Delete
  12. huntunglaaaa.. jeles pulak kite.. hehehe..
    semoga dipermudahkan segalanya.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huntungggg lagi , hahaha. Cuak nieh ! Takpe Korean Drama come first. Lol. :P
      Thanks Anne , Amiinn. ^^

      Delete
    2. haha.. hilangkan cuak dengan korean drama ye? hihi..

      Delete
    3. Hahahaha cite Hotel King tu besttt ! Episod 2 pun menitik dah airmata. Sedih bapak dia mati. T___T

      Delete
  13. wahhh...mesti sekarang nie tengah dup dap..dup dap...hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde maknenyeeee , tak dup dap pun. Kita kental okay.

      Regards,
      -Riesya- (kahkahkahkahkah)

      Delete
  14. Replies
    1. Ambooiiii dia , laju saje. Nak spek ! Ehhh. :P

      Delete
  15. Ceh kemain....wat lek dh kan...dont gelojoh2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaann ! Slow and steady la kan kak. Muahahaha.

      Delete
  16. Sempoi ah kak Nurie takyah hantaran? Ehem jangan lupa jemput Nad pls

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada sikit je kot hantaran Nad , tak banyak pun. Ehhh ! Mestilah jemput , Nad nak datang nikah sekali pun boleh. Hihihihi.

      Delete
  17. ooooo....kite ada 365 hari lagi....lame kot nak tukar cik to puan......tapi mak n ayah xnak asing2..nak wat skali arung...huhuhuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ktorg pun buat sekali arung je , senang. Ktorg nak macam tu , gtau parents. Parents pun okay , so jalan je. :D

      Delete
  18. wahhh.. dah nak dapet tittle puan.. kihkihkih.. tahniaahh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah wah wah , seram je. Kekekee. Thank you. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah