Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, May 22, 2014

Sale The Body Shop -- mari memborong !

Assalamualaikum & Hello.

Haritu masa Hari Ibu aku belikan mama satu set mandian The Body Shop yang berharga lebih daripada RM 100 dan melayakkan aku untuk jadi ahli The Body Shop secara free. Weee !! Selama ni aku duk tengok orang je -- asal ada Membership Sale The Body Shop je mesti jadi sawan. Kekekekee.

Dan kali ni aku sendiri dapat melibatkan diri dalam menghabeskan duit dekat Membership Sale The Body Shop. Muahahahaa. Tapi aku ni kategori separuh sawan sebab sale tu berlangsung tengah bulan , mana nak ada duit banyak banyak. Lol ! Kita kenalah berpijak di bumi yang nyata. ^^



Ni antara yang aku beli masa first day Membership Sale The Body Shop dekat JJ Maluri sebab tu je store The Body Shop yang terdekat. Kekekeke. Tak memasal weh beli Peppermint Cooling Foot Lotion , kengkonon nak fefeeling spa kaki dekat rumah. Motip ! Pink Grapefruit Body Puree tu wangi , bau masam masam buah. Asal pakai je mesti fefeeling citrus sikit. Mihmihmih. 


Yang ni aku beli last day membership sale dekat The Curve , dah kenapa jauh sangat sampai ke The Curve kan. Dah alang alang orang kata -- mama cari perfume , aku tumpang selit White Musk Libertine Body Lotion ni. Mama nampak aku beli body lotion ni -- dia pun nak juga. Hish ! Suka tau nak sama sama dengan kita. Yang penting body lotion ni bau dia soft gila , rasa macam gegirl sesangat bila pakai. Wakakakakaka.

Kepada korang korang yang rasa rasa nak shopping tapi malas nak pergi outlet The Body Shop sebab takut terbabas berbelanja , korang boleh check them through website. Pergi beli secara online , paling paling pun kredit card , atm card korang je yang kosong. Kekekekee.



Thanks for your time , love ya people.


p.s : alhamdulillah , minta minta kali ni dapat. doakan ye korang. ^^


xoxo


16 comments:

  1. terpengaruh ngan lotion aku leeettteewww,, hahaha kalo ad sale bg tau ehh,, kite pnye dh nak abis la yunk,, *nangis guling-guling

    ReplyDelete
    Replies
    1. owwwhhh lupe nk bg tau,, singgah dari segmen kak farahh.. jempun la singgah ke blog *harharharhar

      Delete
    2. Yang kau punya tu out of stock je Na , aku try gak cari online. Kejap benau da out of stock. Menyampah. Hahahaha. Nanti aku gtau kalau ade lagi.

      Delete
    3. Ehhh ! 1 lagi , thank you datang singgah , good luck ye ! Hahahahahahahahaha. Macam harem. :P

      Delete
  2. welcome to the club! hikhik..akak sejak pregnant ni pemalas nak mati..dah lama x ke BodyShop..Kalau ke sana pun membeli set pencuci muka yg dah habis :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pencuci muka dia elok eh kak ? Tapi mahal hazab juga. Hahahaha. :D

      Delete
  3. ada lalu the body shop dekat mid valley mggu lepas. tapi ramainya orang. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah dia , sale ni memang punca. Hahahaha. :D

      Delete
  4. hari sabtu lepas p KLCC nampak la org berpusu2 kat dalam bodyshop mmg ada sale giler2 tu..tapi tak sempat nak beli pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah yelah tu , dia jumaat - sabtu - ahad. Memang sale gile gile. Yang jadi member siap dapat extra 10% discount. Tu yang semua serbu tu. :D

      Delete
  5. best ea bau lotion dia?sll beli yg dekat cosway je..(harap tak terpengaruh)hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap sedap. Hahaha cosway pernah beli juga , lalalala. :P

      Delete
  6. owh...bodyshop pun dah boleh beli secara online ker??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh boleh. Kalau nak beli tu beli lebih eh. Hahahaha. :P

      Delete
  7. Akak lg kesian xpernah try body shop nih tp msuk kedainye pernah ler

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi kak , trylah nanti. Wangiiiii. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah