Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, May 25, 2014

Saturday Night Date - X-Men Days Of Future Past

Assalamualaikum & Hello.

Selepas seminggu lebih tak bersua muka , semalam we had a movie date. Ngeee. Wan lah kecoh sangat nak tengok X-Men Days Of Future Past , yang aku ni langsung tak follow cerita X-Men ni tapi dah orang tu nak belanja kita layan jelah. Wakakakaka. ^^


Wan dah siap book awal awal tiket sebab takut full punya pasal. So pukul 9.15 malam movie start dekat TGV Cheras Sentral (dulunya Plaza Phoenix). Wan siap book beanie seat lagi tapi dekat Cheras Sentral beanie seat tu ada dekat barisan paling depan sahaja which is kena mendongak. Tapi bila dah duduk dekat beanie seat tu selesa lah sebab takdela mendongak sangat. Kekekekeke.


Contoh beanie seat dekat TGV yang aku duduk semalam , besstttt ! Hahahaha. Sebelum duduk memang nampak cantik macam ni. Bila dah duduk -- makin meloyot ke bawah. Lain kali kalau nak tengok dekat beanieplex or beanie seat lagi aku nak bawak selimut. Function weh aku pandang orang sebelah siap berselimut. Kuajaaqqq ! Ingat layan moviw kat rumah ke. Wakakakaka.


Synopsis : The storyline alternates between present day, in which the X-Men fight Mystique's Brotherhood of Evil Mutants, and a future timeline caused by the X-Men's failure to prevent the Brotherhood from assassinating Senator Robert Kelly. In this future universe, Sentinels rule the United States, and mutants live in internment camps. The present-day X-Men are forewarned of the possible future by a future version of their teammate Kitty Pryde, whose mind traveled back in time and possessed her younger self to warn the X-Men. She succeeds in her mission and returns to the future, but despite her success, the future timeline still exists as an alternative timeline rather than as the actual future.

Review : 4.5/5 star. Best even aku tak layan daripada yang first punya. Raven (perempuan biru avatar) tu yang aku geli , dah macam berbogel dah aku tengok dia tu heh. Wakakakaka. Apa pun Wolverine tetap menjadi pojaan hati aku walaupun cakar dia tu kayu pada asalnya. Muahahahaha.


Yang penting balik daripada tengok X-Men , dua dua pergi melantak dekat Mekdi. Lapar gila wooo. Masa ni pun dah pukul 12 lebih weh tapi masih mampu selfie lagi , kekekekee. Dua dua bajet duduk kat Amareka gaknya kemain bersweater bagai. Muahahaha. Aku siap pakai hoodie lagi , dah kenapaaaa kau Nadia. :P


Last but not least , meet my new frengggg - Jumbo. Haip haip , jangan tegur telinga dia. Kita tahu sama macam telinga tunang kita. Kahkahkahkahkah. Sebab tu kita bodek tunang kita belikan juga Jumbo ni. Lol ! Ampun bie. Lariiii dulu. :P

Thanks for your time , love ya people. 


p.s : minta minta cuaca baik harini , wa nak main shoot shoot dekat taman layang layang ni. ^^


xoxo


12 comments:

  1. bestnye!! beanie seat wah wah wah... rasa nak tido je hahahahahahahahahahahahahahahahaha!

    ReplyDelete
  2. wahhhh...x pernah amik beanie seat lg bila tgk wyg..nk try la pasni...citer dia best x??
    sweetprettyelly.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. eh eh ha'a lah hahahaha sama lah telinga dumbo /jumbo hihihiih
    eh kak nadia best eh hm mana aci nok gokkk hahahahha.

    kak nadia eipp eipp apa ni seat beanie ni hahahahahahahahah
    piwittttt
    nak gak T_T
    bila lah qila nak gi dengan tunang qila ni hm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha. G la nengok gok sebelum masuk study. Ajak Pip. ^^
      Budak kecik jangan nak seat seat beanie , tapi serious selesa.
      Akak sikit lagi je nak tido boleh , tengok midnight plak. :P

      p.s : amboiii dia nak tunang tunang jugakkk.

      Delete
  4. Replies
    1. Kita pula langsung tak tengok tapi kenallah watak dia. Tapi cite ni memang best. :D

      Delete
  5. serius ke kt cheras sentral ada seat mcm tu ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini seriussss. Hahaha. Tapi takdelah whole hall. Ada few seats dekat belah depan sekali. ^^

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah