Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, May 20, 2014

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

Assalamualaikum & Hello.

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:

1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah. 

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:

1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.


Thanks for your time , love ya people.


p.s : macam nak update entry , tapi macam tak ingat nak tulis apa. camne tu ??


xoxo


80 comments:

  1. pantas2...terima kasih menantu kerana sudi support dan join...ahakss...jangan lupa semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaksss. Kurlasss. Berjaya caras Sally & AJ. Hahahaha. Baiklah nanti akan disemak semak. :D

      Delete
  2. good luck ye..bw sini dari segmen y sama

    ReplyDelete
  3. Good luck

    saya juga join

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  4. follow awak daripada segmen ni jugak.. good luck! #305

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you follow , will follow you back. Eh ! Good luck juga. ^^

      Delete
  5. jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jemput jemput singgah. Thank you tau datang jalan jalan. ^^

      Delete
  6. Gud luck . Singgah dari segmen yang sama sambil follow, isi tabung nuffnang :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you and good luck juga ye ! ^^

      p.s : kita dah follow blog awak balik. :D

      Delete
  7. salam..

    datang singgah dari segmen yang sama..

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam. Thank you singgah. Good luck ye. ^^

      Delete
  8. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dr segmen yang sama.. folo sini juga.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you fiza ! Good luck juga ye. ^^

      Delete
  9. fuza pun join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  10. Datang dr segmen yg sama, all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  11. Salam singgah dan follow.

    Good luck
    Saya juga join

    http://aniszahirah87.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Anis , thank you tau follow nanti kita follow balik. Good luck juga ye. ^^

      Delete
  12. good luck and done follow you.
    Feel free to hit me back...

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey Khairul , thank you follow tau nanti kita follow balik. Good luck ! ^^

      Delete
  13. niesa pon joinnn..hahaha..gudluck kak nurie syg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck juga adik Niesa darlinggg ! ^^

      Delete
  14. singgah dari segmen yang sama =) salam perkenalan..

    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1_21.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you singgah Lola. Salam kenal juga. Ohhh ! Best of luck. ^^

      Delete
  15. akak singgah dr segmen ni jugak

    http://eryati.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you ahkak gojes sebab singgah blog hadek picisan ni. Good luck ye. :P

      Delete
  16. datang dari segmen sama jugak ni... hehe.. goodluck bebeh :)

    http://aunidenovella.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck juga babe! Thank singgah tau. ^^

      Delete
  17. Singgah cini...dari segmen yg sama ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nur sebab datang singgah , good luck ye. ^^

      Delete
  18. sggah sini dr segmen yg sama ! good luck ! ^^ .. http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you singgah Fieqa , best of luck ! ^^

      Delete
  19. singgah sini dan follow sekali..

    http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you datang singgah dan follow , good luck tau.

      p.s : kita da singgah dan follow balik. :D

      Delete
  20. gd luck..dr segmen y sama jgk..follow jgk yer hihiks
    http://coretanpenanadia.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you datang singgah & follow , good luck juga tau ! ^^

      p.s : kita dah follow awak balik. :D

      Delete
  21. Salam singgah dan follow sini.

    Datang dari segmen yg sama.

    Salam singgah dari segmen yg sama.

    http://mindakabur.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you datang singgah dan follow , best of luck tau ! ^^

      p.s : kita da singgah dan follow awak juga. :D

      Delete
  22. Singgah dan follow sini dr segmen sama.. Goodluck sis ^^ http://ciknurepaa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Efa , good luck juga ye. ^^

      p.s : kita dah singgah & follow blog awak juga. :D

      Delete
  23. singgah follow dari segmen yang sama
    :)

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Fatihah , best of luck ya ! ^^

      p.s : kita dah singgah and follow blog awak juga. :)

      Delete
  24. Replies
    1. Maaaakkkk ! Hantuuuuuu !! Hahaha. Thank you singgah Bro. ^^

      Delete
  25. Singgah sini dari segemn yang sama. Good luck Nurie..

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you datang singgah , good luck juga ye ! ^^

      Delete
  26. hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey , thank you jalan jalan sini. Best of luck ! ^^

      Delete
  27. ayu dtg dari segmen yg sama..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haiii Ayu , memang ke tak ? Hihihi. :D

      Delete
  28. Teruja sangat dpt sertai contest nie hehhe.. Hope sis menang!!!

    http://eyqansj.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde lucklah Eyqa , Eyqa menang tak ?? :D

      Delete
  29. datang menyinggah dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah , kita dah follow balik. ^^

      Delete
  30. Salam perkenalan..... sy sggah sni dr segmen yg sama & follow jgak....:-)

    http://suhadah-manap.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam , thank you datang singgah. ^^

      Delete
  31. Salam ukhuwah.. saya singgah sini dr segmen yg sama dan follow awak gak.. ")

    http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal. Done singgah dan follow blog akak juga. ^^

      Delete
  32. Datang dari segmen yang sama :)

    Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
    jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Fiqa datang singgah , inshaAllah ada masa kita join GA fiqa okeh. :D

      Delete
  33. Assalamualaikum...
    Datg bw petang sini kejap...dr segmen sama.....
    http://notashalimar.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
    follower #331

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam , terima kasih datang singgah. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah