Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, May 27, 2014

Short Update : Changes of Bank for Muhammad Izz Rizzqi

Assalamualaikum & Hello.


Attention !! Disebabkan akaun Maybank Nur Atika telah diblock oleh pihak Maybank , sila lakukan sumbangan anda ke dua lagi akaun seperti yang tertera di dalam gambar di atas. Iaitu kepada Mohd Nizam Kasim (Ayah) dan Nurul Rina Ellisa (Maklong). Nombor akaun semasa hanya akan diperolehi dan diupdate ESOK. Sekian terima kasih. 

Thanks for your time , love ya people.


p.s : esok nombor akaun semasa Ika akan diupdate. :)


xoxo


14 comments:

  1. sama-sama kita membantu. kesian dia. :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul , tolong share eh. Kalau tak boleh copy nanti email kita. :)

      Delete
  2. babe kalau sape ada akaun semasa boleh tolong terus,, sbb kalau yang tolong ni akaun saving, nanti kene block jugak. just share info yang aku tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah betullah tu. Dorang pun tengah duk kalut tu sebab harini Negeri Sembilan cuti. Tadi ktorg dah cakap dah. :)

      Delete
  3. Replies
    1. Naseb antie tau bukan antuu. Hahahaha. Take care babe , stay strong. Pape update ktorg laju laju. :)

      Delete
    2. Makcikkkkkkkkkkkkkkk niiii.. hihihi.. :p

      Delete
  4. Kesianyaaaa... semoga cepat sembuh wahai anak kecil.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan ? Benda tak boleh dijangka. InshaAllah , amiinn. :)

      Delete
  5. Alhamdulillah...semoga dipermudahkan segala urusan mereka...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn , amiinn , amiinn. Thank you Lan sebab jadi tukang share. ^^

      Delete
  6. in sha Allah semua akan okay :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiinn , inshaAllah maria. Doakan ye. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah